Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανναξιακός: Το πρόγραμμα του τουρνουά

Πανναξιακός: Το πρόγραμμα του τουρνουά

Ο Πανναξιακός και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του διεθνές τουρνουά που διεξάγεται το τριήμερο 09-10-11 Οκτωβρίου και εξέδωσαν ανοιχτή-πρόσκληση στους φιλάθλους της Νάξου για να το παρκολουθήσουν.

Αρχικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

Παρασκευή 09/10
14.30 Εκδήλωση Έναρξης – Συνέντευξη Τύπου Διοργάνωσης
18.00 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – VC Maritza Plovdiv
20.30 Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – Α.Σ. Άρης

Σάββατο 10/10
17.30 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Σ. Άρης
20.00 Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – VC Maritza Plovdiv

Κυριακή 11/10
12.00 Α.Σ. Άρης – VC Maritza Plovdiv
14.30 Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
16.30 Απονομή επάθλου νικητών

H ανοιχτή πρόσκληση προς τους φιλάθλους του νησιού:

«Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν το τριήμερο 09-10-11 Οκτωβρίου ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά βόλεϊ στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων “Δημήτριος Περιστεράκης”, προς τιμήν της καθηγήτριας φυσικής αγωγής, Μαρίας Μπεμπέτσου Τζαννίνη, η παρουσία της οποίας ενέπνευσε και βοήθησε την αθλητική ανάπτυξη της μαθητικής νεολαίας του νησιού μας.

Στη διοργάνωση, εκτός του Πανναξιακού ΑΟΝ, θα συμμετάσχουν ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας VC Maritza Plodviv καθώς και ο ιστορικός Άρης Θεσσαλονίκης.

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση έναρξης της διοργάνωσης και τους αγώνες της, τιμώντας την Μαρία Μπεμπέτσου-Τζαννίνη και την ομάδα πετοσφαίρισης του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. η οποία με
τις σημαντικές επιδόσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει αναγνωριστεί ως μια από της σημαντικότερες δυνάμεις του αθλήματος, γεγονός που συμβάλει στη μεγάλη προβολή της Νάξου αλλά και στην ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους του τόπου μας.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...