Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παντακίδης: «Πάρτε εισιτήρια, ελάτε στο γήπεδο»

Παντακίδης: «Πάρτε εισιτήρια, ελάτε στο γήπεδο»

Έκκληση να πάρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, εισιτήρια διαρκείας (η προπώληση ξεκίνησε από χτες Τετάρτη), έκανε ο παλαιότερος παίκτης του «δικεφάλου» και γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματα του, Γιάννης Παντακίδης.

Eπίσης ο έμπειρος κεντρικός του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στην περυσινή προσέλευση των φιλάθλων και την πρωτόγνωρη φιέστα τίτλου που έγινε στο «PAOK Sports Arena» :

«Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει την ομάδα αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας και να παρακολουθήσει από κοντά τα πολλά παιχνίδια που θα δώσουμε φέτος. Θέλουμε όλοι να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να δώσουμε για άλλη μια φορά χαρά στους φιλάθλους μας».

pantakidis_JOHN

Οι στιγμές που ζήσαμε πέρυσι θα μας μείνουν αξέχαστες. Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για το βόλει. Όλοι ελπίζουμε ότι θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές και φέτος.

Ο κόσμος έχει δει την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι και νομίζω ότι θα είναι στο πλευρό μας και φέτος», τόνισε ο Παντακίδης, ενώ αναφερόμενος στη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε και θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη τόνισε: «Είμαστε μια ομάδα νεανική , με πολύ όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».