Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πανταλέων-Ανδρεόπουλος πώρωσαν τους Συριανούς (φωτ)!

Πανταλέων-Ανδρεόπουλος πώρωσαν τους Συριανούς (φωτ)!

Κάθε χρόνο στη Σύρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν την άφιξη της αντρικής ομάδας βόλεϊ, η οποία φέτος συνδυάστηκε και με την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Φίλων του Συλλόγου.

Μπορεί το αποτέλεσμα να… άφησε πικρή γεύση σε όλους, αλλά οι ομιλίες του αρχηγού Σωτήρη Πανταλέοντα και του προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλου τους… αποζημίωσαν αφού αμφότεροι Παναθηναϊκοί μίλησαν από καρδιάς για την προσπάθεια που γίνεται και κέρδισαν το χειροκρότημα.

Πανταλέων: «Ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στην κορυφή»

«Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές, τους αθλητές, αλλά κυρίως γίνεται απ’ αυτούς που έχουν αναλάβει τις τύχες του Βόλεϊ, αλλά και ολόκληρου του ερασιτέχνη. Ουσιαστικά η θύρα 13 είναι αυτή που έχει κρατήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό ζωντανό. Ο Παναθηναϊκός βρήκε τη λύση μέσα από τα «σπλάχνα» του, μέσα από την «καρδιά» του, γιατί η θύρα 13 είναι η καρδιά του Παναθηναϊκού. Θέλω να σας ζητήσω εγώ προσωπικά να κάνετε μία μικρή υπομονή, γιατί τα παιδιά παλεύουν με κάποια χρέη που υπάρχουν από το παρελθόν, αλλά γίνεται μία τρομερή προσπάθεια και θα τα καταφέρουν σίγουρα. Κάθε μέρα σε αγωνιστικό επίπεδο προσπαθούμε για το καλύτερο και ζητάμε λίγη υπομονή, γιατί ο Παναθηναϊκός θα φτάσει εκεί που του αξίζει, δηλαδή στην κορυφή», δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟ, Σωτήρης Πανταλέων.

andreopoulos

Ανδρεόπουλος: «Η διοίκηση της ομάδας είστε εσείς και το… γουστάρουμε αυτό»

Ενώ με τη σειρά του ο κόουτς, Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Για εμάς που βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό και αγωνιζόμαστε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι μία τεράστια χαρά γιατί δεν κάνουμε μόνο το επάγγελμά μας, αλλά βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε. Στην ομάδα που μας μεγάλωσε, που μας έκανε άντρες, που μας έδωσε τόσα πολλά και τώρα εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να της δώσουμε ότι μπορούμε. Γι’ αυτό είναι μεγάλη η χαρά των περισσότερων παιδιών που βρισκόμαστε και παλεύουμε για τον Σύλλογο. Οι καιροί είναι πάρα πολλοί δύσκολοι για την ομάδα , παρόλα αυτά μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο, δηλαδή να βάλουμε τις βάσεις για εκεί που θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, γιατί εκεί ανήκουμε. Πολύ σωστά είπε ο Σωτήρης ότι τις γερές τις βάσεις τις βάζετε εσείς, γιατί με αυτούς που μιλάω στη διοίκηση είναι ο καθένας από εσάς. Μπορεί να έχει ένα ονοματεπώνυμο διαφορετικό από το δικό σας, αλλά είστε εσείς. Η διοίκηση της ομάδας είστε εσείς και εμείς το… γουστάρουμε αυτό».

thyra13_syrou

Τιμητική πλακέτα και φλουρί

Μάλιστα, οι φίλοι της Θύρας 13 Σύρου τίμησαν την ομάδα για την πολυετή επιτυχημένη παρουσία της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το φλουρί έπεσε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θέμης Βάγγη ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με καπνογόνα στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης.

*Φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα του ΤΑΑ Παναθηναϊκός στο facebook.