Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πανταλέων: «Αντίπαλοι… με τους εαυτούς μας»

Πανταλέων: «Αντίπαλοι… με τους εαυτούς μας»

Για τη… μάχη του Παναθηναϊκού με τον εαυτό του στο φετινό πρωτάθλημα, το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, αλλά και το προσεχές κομβικής σημασίας με τον Παμβοχαϊκό, μίλησε στην εκπομπή των καναλιών Novasports “Στο Φιλέ” ο κεντρικός του “τριφυλλιού” και εκ των πρωταγωνιστών της αποψινής νίκης επί της Παναχαϊκής, Σωτήρης Πανταλέων.

Αναφερόμενος στα… σκαμπανεβάσματα του Παναθηναϊκού και την “πάλη διαρκείας” των “πράσινων” με τον εαυτό τους ο “πύργος” της Κυψέλης τόνισε πως “συνεχίζεται… Ενώ πολλές φορές πιάνουμε πολύ καλή απόδοση στα πιαχνίδια μας, άλλες φορές φαίνεται σαν να παίζουμε “αντίπαλοι” με τους εαυτούς μας! Το “φάρμακο” σε αυτό είναι σίγουρα η προπόνηση, σε όλα τα αθλήματα ο μόνος τρόπος για να διορθώσεις κάτι που δεν βλέπεις στο γήπεδο είναι να προπονηθείς περισσότερο.

Μπορεί κάποια αποτελέσματα να μην ήρθαν όπως θέλαμε, αλλά θα’ ταν άδικο να πει κανείς πως δεν υπάρχει πρόοδος. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως είμαστε μία νέα ομάδα, που στήθηκε από την αρχή με εμένα και τον Πολυχρονιάδη να μένουμε από την περσινή βασική εξάδα. Δεν είναι καθόλου εύκολο για μια ομάδα να αποκτήσει τόσο σύνtομα ομοιογένεια” υποστήριξε ο Σωτήρης Πανταλέων

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ των καναλιών Νovasports, Ισίδωρoυ Πρίντεζη για το αν η δουλειά στην προπόνηση αρκεί για να φτάσει ο Παναθηναϊκός το στόχο του η απαιτείται και κάποια ενίσχυση στο υπάρχον ρόστερ ο Πανταλέων, χωρίς να αποκλείσει οποιοδήποτε σενάριο, υποστήριξε το εξής: “Τι να σας πω… Δεν ξέρω, πολύ πιθανό! Μπορεί και όχι… αλλά σίγουρα όταν δουλεύεις δεν μπορείς να έχεις στο μυαλό σου κάποια ενίσχυση. Δουλεύεις με βάση το υπάρχον υλικό και προσπαθείς να βελτιωθείς με τους παίκτες της ομάδας σου.

Αν σκέφτεσαι άλλα σενάρια, όπως να φύγει κάποιος και να έλθει κάποιος άλλος, νομίζω χάνεις τον στόχο. Δε νομίζω όμως πως είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητάμε για μεταγραφικά σενάρια…” τόνισε ο Έλληνας μπλοκέρ, που ήδη φάνηκε να έχει αφήσει πίσω του τη νίκη επί της Παναχαϊκής και να σκέφτεται πλέον το εμπόμενο ματς στη Βόχα με τον Παμβοχαϊκό, που το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει κομβικό χαρακτήρα για την περαιτέρω πορεία του Παναθηναϊκού.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό γιατί οι δύο ομάδες είναι αρκετά κοντά στη βαθμολογία και κοντά στην τετράδα, μολονότι έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως με τον Παμβοχαϊκό θα γίνει πάλι ένα ντερμπι, που τραβάνε πολύ, όπως συμβαίνει συνήθως με το συγκεκριμένο αντίπαλο…”.