Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πανταλέων: «Ήταν το τελευταίο ντέρμπι αιωνίων της καριέρας μου»

Πανταλέων: «Ήταν το τελευταίο ντέρμπι αιωνίων της καριέρας μου»

Νίκη γοήτρου με 3-2 σετ για τον Παναθηναϊκό επί του Ολυμπιακού και η είδηση βγήκε στο τέλος από τον αρχηγό των «πρασίνων» Σωτήρη Πανταλέοντα που ανακοίνωσε συγκινημένος ότι κρεμάει τα παπούτσια του και η λήξη της σεζόν θα αποτελέσει το δικό του φινάλε στους αγωνιστικούς χώρους,

«Ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι το μεγάλο ντέρμπι σε όλα αθλήματα της χώρας μας. Όποια κι αν είναι η βαθμολογική θέση, είναι το ντέρμπι που βλέπει όλη η Ελλάδα. Για εμένα, αυτό ήταν το τελευταίο ντέρμπι αιωνίων της καριέρας μου», δήλωσε συγκινησιακά φορτισμένος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ και συνέχισε:

«Ήρθε η στιγμή κι εγώ να… (σ.σ κόμπασε). Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση. Η επιλογή μου να παραμείνω στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έγινε με κίνητρο την αγάπη για το σύλλογο και αυτό πήρα πίσω ήταν η ίδια αγάπη σε μεγαλύτερο βαθμό».

Τέλος, ο «Σώτος» αναπόλησε στιγμές στην Εθνική αλλά και στον Παναθηναϊκό και κατέληξε:  «Είμαι ευτυχισμένος. Είχα και έχω τρεις οικογένειες, την οικογένεια που γεννήθηκα, την οικογένεια που δημιούργησα και την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Από τις τρεις έχω πάρει τόση αγάπη που είμαι πολύ τυχερός, Θα είμαι πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό».