Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πανταλέων : «Να μείνουμε στην κορυφή»

Πανταλέων : «Να μείνουμε στην κορυφή»

Με τεράστια χαμόγελα και με τον τίτλο στα χέρια Πανταλέων, Πελεκούδας, Ζήσης και Αγραπιδάκης πανηγύρισαν την επιστροφή της ομάδας στα πρωταθλήματα δηλώνοντας πως είναι η αρχή για ακόμη περισσότερες επιτυχίες…

Ο αρχηγός και σημαία του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, περιχαρής που επέστρεψε η ομάδα εκ νέου στους τίτλους δήλωσε «Είναι μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία αυτής της ομάδας. Πριν δύο χρόνια κινδυνεύσαμε με υποβιβασμό γιατί κάποιοι κράτησαν την ομάδα ζωντανή και στη συνέχεια κάποιοι της έδωσαν ώθηση. Ολοι οι αθλητές κάναμε αυτό που έπρεπε. Οπως είπαμε και μετά τον πρώτο τελικό πρέπει να αποφασίσει η παναθηναϊκή οικογένεια αν θέλει αυτή την ομάδα. Ελπίζω να μείνουμε στην κορυφή για πολλά χρόνια. Ευχαριστούμε όσους μας έχουν βοηθήσει και τους αφιερώνουμε τον τίτλο».

Αγραπιδάκης : «Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο»

pao_aponomi_titlou_pantaleon_2020

Από τους ανθρώπους που έζησε την ομάδα στα… κάτω της αλλά και στην αναγέννησή της είναι ο Ρούλης Αγραπιδάκης. Ο team manager των «πράσινων» λίγο μετά το τελευταίο σερβίς του τελικού δήλωσε «Ξανά πρωτάθλημα. Αξίζαμε το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που μας έκανε αυτό που ήμαστε. Τον κ. Γιαννακόπουλο. Ευχαριστώ τα παιδιά που δώσανε το παρόν μετά από έναμιση μήνα στο γήπεδο για να μην υπάρξει πρωταθλητής στα χαρτιά. Είμαι υπερήφανος γιατί αυτή η ομάδα αξίζει πολλά πράγματα. Εύχομαι στον κόσμο να είναι κοντά μας. Αυτοί που ήταν σήμερα εδώ και αυτοί που δεν ήταν. Θέλω να ζητήσω από τον κ. Γιαννακόπουλο να αλλάξει γνώμη και να μπορέσει να έρθει πάλι κοντά να μας βοηθήσει».

Πελεκούδας : «Άξιζε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός»

pao_panhgyrika_pele_andreopoylos_2020

 Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε «Τον άξιζε τον τίτλο ο σύλλογος, ο προπονητής, εμείς και ο κόσμος. Κρατηθήκαμε ενωμένοι μέσα σε δύσκολες στιγμές. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν έτοιμος για τους τελικούς. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες. Ρισκάραμε τις καριέρες μας για να παίξουμε αυτούς τους αγώνες. Οι Έλληνες είναι εδώ για τους συλλόγους, παίζουν με ψυχή και όχι για τα συμβόλαια».

Ζήσης : «Όλοι μια παρέα»

pao_panhgyrika_zisis_2020

Ο λίμπερο Δημήτρης Ζήσης είπε: «Μπήκαμε λίγο νευρικοί και χάσαμε το πρώτο σετ. Κάναμε το 1-1 σετ και μετά κάναμε το ματς εύκολο. Είμαστε όλοι καλή παρέα. Αυτό μας ένωνε ακόμα και στα δύσκολα».