A2

“Πάνθηρες” έτοιμοι για όλα

“Πάνθηρες” έτοιμοι για όλα

Με τις ευχές για μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες, ο Πανιώνιος ξεκίνησε στη Νέα Σμύρνη την προετοιμασία της νέας χρονιάς με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» Βασίλη Θεοδωρόπουλο να υποδέχεται τους παίκτες του και να υπογραμμίζει πως στόχος της ομάδας είναι να παίζει καλά και να κερδίζει στο γήπεδο…

Μετά το γυναικείο τμήμα στην βάσανο των προπονήσεων μπήκε και το ανδρικό τμήμα του Πανιωνίου, όπου ξεκίνησε την προετοιμασία του από το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Παρών στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς παλιοί και νέοι παίκτες του Ιστορικού, με τους Έφορους του τμήματος  Άλμπερτ Νεόφυτο και Νίκο Φραγκιόγλου να τους καλωσορίζουν και να εύχονται υγεία και επιτυχίες.

Ο νέος τεχνικός του Ιστορικού, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, αναφερόμενος για την ομάδα και τη νέα χρονιά δήλωσε «Έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα και είναι παιδιά που έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Θέλουμε στην ομάδα νικητές και νικητής δεν είναι αυτός που κερδίζει πάντα αλλά αυτός που παίζει για να κερδίσει. Οι στόχοι μας είναι τρεις: να βελτιωθεί ο κάθε ένας παίκτης ατομικά σαν αθλητής, ο δεύτερος είναι να παίζουμε καλά και ο τρίτος είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια”. Όσον αφορά τη δυναμικότητα της φετινής Α2 τόνισε: “Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό στον δικό μας όμιλο, θα γίνουν μεγάλες μάχες, αμφίρροπα παιχνίδια και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη».

Μπεκιάρης : «Να φθάσουμε όσο πιο ψιλά μπορούμε»

Ο Θοδωρής Μπεκιάρης αποτελώντας νέο μέλος στην οικογένεια του Πανιωνίου με την πολυετή εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την φετινή χρονιά τονίζοντας χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του «Σίγουρα η εμπειρία του κάθε παίκτη βοηθά την ομάδα στην επίτευξη του στόχου. Η φετινή ομάδα θέλει να δείξει από την αρχή την δυναμικότητα και μαχητικότητά της, θέλει να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί από την περσινή χρονιά και εμείς όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους αυτούς τους στόχους. Το που θα φθάσουμε αυτό θα φανεί από την αρχή. Την προετοιμασία που θα κάνουμε και τα φιλικά. Γιατί όχι να φθάσουμε όσο πιο ψηλά μπορέσουμε».

Δείτε τις δηλώσεις στο NSTV.GR

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...