Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Πάνθηρες» και τη νέα χρονιά Δρογκάρης, Μπίσετ και Μπαρμπούνης

«Πάνθηρες» και τη νέα χρονιά Δρογκάρης, Μπίσετ και Μπαρμπούνης

Μετά από τις αποδεσμεύσεις στον Ιστορικό, σειρά πήραν οι ανανεώσεις, με την διοίκηση των «κυανέρυθρων» να ανακοινώνει και επίσημα την παραμονή των Δρογκάρη, Μπίσετ και Μπαρμπούνη στην ομάδα.

Τα «κυανέρυθρα» θα φοράνε και τη νέα χρονιά στην Πλατεία Δρογκάρης, Μπίσετ και Μπαρμπούνης που ανανέωσαν τους «όρκους πίστης» με τον Πανιώνιο και θα τον ενισχύσουν και στο νέο πρωτάθλημα.

Δρογκάρης : «Ο Πανιώνιος αξίζει να πρωταγωνιστεί»

Ο Γιώργος Δρογκάρης αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ιστορικό τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια του Πανιωνίου. Η περσινή σεζόν ήταν μια βάση, αλλά φέτος έχουμε πιο υψηλούς στόχους. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητικού τιμ με τιμά και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Πανιώνιος αξίζει να πρωταγωνιστεί! Θα δουλέψουμε σκληρά για να δικαιώσουμε τον κόσμο μας, καθώς και την διοίκηση!»

Μπίσετ : «Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη»

Ο Τζούλιαν Μπίσετ με την εμπειρία του και τον δυναμικό του χαρακτήρα αναμένεται να δώσει και τη νέα χρονιά πολύτιμες βοήθειες στο φιλέ. Ο κεντρικός από την Αγία Λουκία δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με τον Πανιώνιο. Την περασμένη σεζόν πετύχαμε τον στόχο της παραμονής στην Α1. Ο σύλλογος έχει καταπληκτικούς φιλάθλους, εξαιρετική διοίκηση και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ στη Νέα Σμύρνη. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν, ώστε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα με τον Πανιώνιο».

Μπαρμπούνης : «Στόχος μας να κερδίσουμε τίτλους»

Τέλος ο Σπύρος Μπαρμπούνης έχοντας παραστάσεις και χρόνια στην ομάδα παραμένει στον Πανιώνιο βάζοντας πλέον υψηλούς στόχους καθώς δεν έκρυψε πως η ομάδα βάζει πλώρη για την κατάκτηση τίτλων.

Ο έμπειρος ακραίος δήλωσε χαρακτηριστικά «Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πανιώνιο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Έχω δεθεί με αυτή την ιστορική ομάδα και μαζί πετυχαίνουμε όλους τους στόχους που θέτουμε! Έτσι θα γίνει και του χρόνου από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία, στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε οποιοδήποτε τίτλο. Η ομάδα που χτίστηκε είναι πολύ δυνατή, το γήπεδο υπέροχο και ο κόσμος πάντα στο πλευρό μας. Στόχος μας για φέτος να κερδίσουμε τίτλους».

Η ανακοίνωση του Πανιώνιου ΓΣΣ

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές Γιώργο Δρογκάρη, Τζούλιαν Μπίσετ και Σπύρο Μπαρμπούνη.

Οι τρεις αθλητές που με την παρουσία, το πάθος και την αγωνιστικότητά τους συνέβαλαν σημαντικά στην πορεία της ομάδας, θα συνεχίσουν να φορούν την «κυανέρυθρη» φανέλα και τη νέα σεζόν, αποτελώντας σημαντικά κομμάτια του ρόστερ του Πανιωνίου.

Η συνέπεια, η ποιότητα και ο χαρακτήρας τους τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου αποτελούν στοιχεία που εκφράζουν απόλυτα τη φιλοσοφία του Ιστορικού και δημιουργούν τις βάσεις για ακόμα πιο υψηλούς στόχους.

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
21/05/2026

«Λύκος» ο Hanžić

Η μεταγραφική ενίσχυση της Καλαμάτας 80 Affidea συνεχίζεται καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου διεθνή ακραίου Tino Hanzic.