Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν Σωτηρίου και Μπούτος

ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν Σωτηρίου και Μπούτος

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις για τον ΠΑΟΚ με το Δικέφαλο να προχωρά στην ανανέωση συνεργασίας με τον Σωτήρη Σωτηρίου και τον Αλέξανδρο Μπούτο οι οποίοι παραμένουν στην ομάδα για έκτη και πέμπτη χρονιά αντίστοιχα.

Έκτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» για τον Σωτήρη Σωτηρίου

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας, με τον αθλητή, Σωτήρη Σωτηρίου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος, γεννημένος το 1986 με ύψος 198cm, θα πραγματοποιήσει την έκτη χρονιά του με την φανέλα του ΠΑΟΚ και τέταρτη συνεχή, έχοντας πλέον στην «συλλογή» του το δεύτερο Κύπελλο με την φανέλα του Δικεφάλου, και πέμπτο συνολικά στην καριέρα του.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, ο Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου για άλλη μία χρονιά. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω τα πάντα, ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, για να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να είναι δίπλα μας, και να μας βοηθήσουν, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 

Πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Μπούτος

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Μπούτο, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ο Έλληνας διαγώνιος, γεννημένος το 1998 και με ύψος 203cm, συνεχίζει για πέμπτη συνεχή σεζόν στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Μπούτος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Από πλευράς μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την εκπλήρωση των στόχων. Να ευχηθώ να έχουμε μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
21/06/2024

«Σάλβα», σε ευχαριστούμε!

Mε μία συγκινητική ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε στη γλώσσα του τον Γερμανοκουβανό σταρ, Σαλβαντόρ Χιντάλγκο για την πολύτιμη προσφορά του στα δύο...
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
21/06/2024

Εμπιστοσύνη σε Μιλενκόσκι

ΠΑΟΚ και Γιόσκο Μιλενκόσκι πορεύονται μαζί για τρίτη σερί σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος αφού η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη τόσο εξαιτίας της δουλειάς...