CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ έτοιμος για νέα αρχή

ΠΑΟΚ έτοιμος για νέα αρχή

Να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα στον Όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχει θέλει ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη τη Νόλικο Μαασέϊκ…

Η έλευση του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ επανέφερε την ηρεμία και τις νίκες και πλέον άπαντες θέλουν να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη και στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους Βέλγους στην Πυλαία στο ντεμπούτο του Γιάννη Καλμαζίδη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μάλιστα η παρουσία του έμπειρου τεχνικού στον “ασπρόμαυρο” πάγκο και το restart που θέλουν άπαντες στον ΠΑΟΚ ήταν το σημείο αναφοράς στο κείμενο που αφιέρωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία   στον Δικέφαλο του Βορρά.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Cev ο Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας για τον αγώνα με τη Νόλικο υπογράμμισε “Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στο Τσάμπιονς Λίγκ. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στον Όμιλο, βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση προκειμένου να συνεχίσουμε το Ευρωπαϊκό μας ταξίδι.  Παρ’ όλα αυτά όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διεκδικώντας τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε προς την επόμενη φάση. Η Νόλικο Μαασέϊκ είναι έμπειρη ομάδα παίζοντας πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ σε αντίθεση με εμάς που ήμαστε πρωτοεμφανιζόμενοι και κάθε αγώνας για εμάς είναι μια γιορτή και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε και την Πέμπτη”.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουρνέτας τόνισε “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Νόλικο που είναι έμπειρη ομάδα και πριν 2 εβδομάδες μας κέρδισε στην έδρα της με 3-0. Από την άλλη πλευρά εμείς έχουμε το κίνητρο να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας”.