Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΟΚ για… Φιλίποφ;

ΠΑΟΚ για… Φιλίποφ;

Τις τελευταίες ώρες και μετά τις τελευταίες εξελίξεις που δείχνουν τον Βασίλη Κουρνέτα να αποχαιρετά τους αγωνιστικούς χώρους, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο ΠΑΟΚ «χτυπάει» στην… καρδιά του Ολυμπιακού, τον διεθνή πασαδόρο και αρχηγό των “ερυθρολεύκων” Ντίμα Φιλίποφ!

Αν και προτεραιότητα στο Δικέφαλο είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Καλμαζίδη, με το καθοριστικό ραντεβού να πραγματοποιείται μέχρι αύριο, οι Θεσσαλονίκεις στο παρασκήνιο… τρέχουν! Ο λόγος αφορά τη πιο νευραλγική θέση στην ομάδα και αυτή είναι του πασαδόρου.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Κουρνέτας ανακοινώσει την οριστική αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, οι Πρωταθλητές θα μπουν γερά για τη διεκδίκηση του Ντίμα Φιλίποφ.

Τα πράγματα σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι εύκολα, αφού ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο στον παίκτη ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεσμεύεται και με συμβόλαιο.

Όπως και να έχει, είχαμε καιρό να δούμε μεταγραφική μάχη μεταξύ κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος, κάτι που “ζεσταίνει” την Α1 Ανδρών και δίνει ενδιαφέρον από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...