Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παπαδόπουλος: «Ο κόσμος θα μας δώσει φτερά»

Παπαδόπουλος: «Ο κόσμος θα μας δώσει φτερά»

Λίγο πριν την πρεμιέρα των πλέι άουτ της Volleyleague, όπου τρεις ομάδες θα παλέψουν για το μοναδικό εισιτήριο παραμονής, ο προπονητής της ΑΕΚ, που βρίσκεται με 11 βαθμούς, έναντι των αντιπάλων της ΓΣ Λαμίας (15β), ΜΕΝΤ (16β) στην πιο δύσκολη θέση σταθηκε στο γεγονός ότι η συμπαράσταση του κόσμου στον αυριανό αγώνα με την Λαμία (17.00) στη Γλυφάδα για την 1η αγωνιστική των πλέι-άουτ μπορεί να δώσει φτερά στην ομάδα του.

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.. ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο προπονητής της “Ένωσης”, Αντώνης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: “Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγώνα με την Ορεστιάδα για να πάρουν τους βαθμούς και να μπει η ομάδα στη διαδικασία των πλέι-άουτ. Η κατάσταση είναι δύσκολη, το ξέρουμε αλλά στον αθλητισμό ποτέ μη λες ποτέ. Θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας βάλει στη διεκδίκηση της παραμονής.

Αυτές τις δυο μέρες κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στην προπόνηση για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της συνάντησης. Η παρουσία του κόσμου κρίνεται επιτακτική. Εμείς ακόμη και δέκα οπαδοί μας να είναι στη εξέδρα θα προσπαθήσουμε να τους αποζημιώσουμε με μια καλή εμφάνιση. Όμως αν είναι πολλαπλάσιοι θα δώσουν φτερά στους παίκτες».

Κοντά στους παίκτες και στον προπονητή στην τελευταία προπόνηση πριν από την κρίσιμη συνάντηση με τη Λαμία βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Κατσαδήμας.