Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παπαδόπουλος: «Πριν το ποδόσφαιρο… Κυψέλη»

Παπαδόπουλος: «Πριν το ποδόσφαιρο… Κυψέλη»
Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Λαμία (22/2, 16.00) είναι η μόνη… Κυριακάτικη για τη 17η στροφή της Volleyleague με τον Ηρακλή Παπαδόπουλο να έχει αγωνιστεί φέτος και με τις δυο ομάδες!
Ξεκίνησε φέτος φορώντας τα χρώματα της Λαμίας αλλά λίγο πριν τη λήξη της δεύτερης μεταγραφικής περιόδου ο νεαρός διαγώνιος φόρεσε και πάλι τα “πράσινα”. Πάντως, πέραν του αγωνιστικού, ο Παπαδόπουλος κάλεσε και τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει… παρουσία στην Κυψέλη, πριν οι φίλοι της ομάδας ανηφορίσουν για τη Λεωφόρο για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι “αιωνίων”, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.
Ο άσος των “πρασίνων” μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου paovolleyball ανέφερε: “Παίζουμε στην έδρα μας με τη Λαμία που στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει καλό πρόσωπο. Αυτό μας κάνει να είμαστε διπλά προσεκτικοί. Θέλουμε τη νίκη αλλά πρέπει να παρουσιαστουμε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε την τακτική προκειμένου να φτάσουμε σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για ακόμα ένα ματς και αν και η ημέρα έχει ντέρμπι αιωνίων στο ποδόσφαιρο, θέλουμε να περάσουν πρώτα από την Κυψέλη”!