Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παπαγγελόπουλος : «Αφήνουμε σιγά -σιγά πίσω μας την περιπέτεια του Covid-19»

Παπαγγελόπουλος : «Αφήνουμε σιγά -σιγά πίσω μας την περιπέτεια του Covid-19»

Η νίκη επί της Κηφισιάς επέστρεψε τα χαμόγελα αισιοδοξίας στον Φοίνικα Σύρου. Η εμφάνιση στο Ζηρίνειο και κυρίως η αντίδραση της ομάδας στα κρίσιμα σημεία των σετ ήταν αυτά που ικανοποίησαν τόσο τον Κροάτη τεχνικό, όσο και τους αθλητές των Συριανών.

Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος σχολιάζοντας την αναμέτρηση τόνισε : «Η περιπέτεια με τον covid-19 μας έκανε να χάσουμε λίγο τον προσανατολισμό μας. Ήταν μία δύσκολη περίοδος στην οποία προσπαθούσαμε μέσω ελλιπών προπονήσεων να βρούμε τα πατήματά μας. Σήμερα δείξαμε ότι αφήνουμε σιγά-σιγά πίσω μας αυτή την περιπέτεια. Απέναντι στην Κηφισιά ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Μπήκαμε δυναμικά, ενώ όσο περνούσε το παιχνίδι ανεβάσαμε την ποιότητα μας της υποδοχής μας, ενώ είχαμε και επιθετικές λύσεις. Η Κηφισιά το πάλεψε, αλλά θεωρώ ότι κάποια στιγμή έμεινε από δυνάμεις. Εμείς χρειαζόμασταν πολύ το τρίποντο και είμαστε ευχαριστημένοι που το κατακτήσαμε. Δεν είχαμε περιθώριο για άλλες βαθμολογικές απώλειες».

Αναφορικά για την επιστροφή του στο Ζηρίνειο ως αντίπαλος της Κηφισιάς πλέον ο έμπειρος κεντρικός δήλωσε «Όσον αφορά στην επιστροφή μου στο Ζηρίνειο, αυτή τη φορά ως αντίπαλος της Κηφισιάς σίγουρα μου δημιουργεί ιδιαίτερα συναισθήματα. Το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου το έχω ζήσει στην Κηφισιά. Είδα ξανά ανθρώπους και φίλους που έχω συνεργαστεί μαζί τους. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει αξέχαστες στιγμές. Όμως ως επαγγελματίας αθλητής την ώρα του αγώνα άφησα στην άκρη τα συναισθήματα μου και συγκεντρώθηκα απόλυτα για να φτάσει η ομάδα μου στη νίκη».