Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παπαγγελόπουλος: «Με την αυτοθυσία τους μας παρασύρουν»

Παπαγγελόπουλος: «Με την αυτοθυσία τους μας παρασύρουν»

Ο εορτάζων Νίκος Παπαγγελόπουλος μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook για την εξαιρετική πορεία της Κηφισιάς στο πρωταθλημα, την παρουσία των Χριστοφιδέλη-Στεφάνου αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου.

-Για το αν περίμενε την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία και το ποιοι λόγοι την υπαγόρεψαν:

«Η ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια κρατιέται ψηλά. Αυτό οφείλεται στην καλή οργάνωση, στις σωστές επιλογές παικτών και βέβαια στο άριστο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της. Σε όλα αυτά τη φετινή σεζόν προστέθηκε η εμπειρία που προσέδωσαν στην ομάδα με τον ερχομό τους ο Χριστοφιδέλης και ο Στεφάνου.
Με την προσθήκη τους η ομάδα απέκτησε άλλο αέρα, περίσσια αυτοπεποίθηση. Στο τεχνικό κομμάτι βελτιώθηκε στην υποδοχή και στην άμυνα, γεγονός που απελευθέρωσε το παιχνίδι της. Με την αυτοθυσία τους πολλές φορές στην άμυνα παρασύρουν όλους μας. Έτσι η ομάδα έχει γίνει πιο μαχητική».

-Για το τι προσδοκά στη συνέχεια:

«Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν. Το που θα φτάσουμε όμως δεν το ξέρω. Το πρωτάθλημα είναι δυνατό. Δεν επιτρέπεται η παραμικρή χαλάρωση γιατί όλες οι ομάδες είναι ικανές να κάνουν ζημιά. Δική μας επιδίωξη είναι να κάνουμε καλή διαχείριση σε κάθε ματς και να προχωράμε βήμα-βήμα.

-Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Φοίνικα Σύρου:

«Και οι δυο ομάδες στοχεύουν την 4αδα. Από αυτή την άποψη ο αγώνας της Τετάρτης θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Ο Φοίνικας είναι πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο που έχει υψηλές βλέψεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Γι αυτό ζητούμε από τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».