Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παπαγγελόπουλος: «Στόχος μου η Εθνική»

Παπαγγελόπουλος: «Στόχος μου η Εθνική»

Ο προσκεκλημένος του Παντελή Λώλη στην εκπομπή των καναλιών Νovasports “Στο Φιλέ” , Νίκος Παπαγγελόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για την φετινή πορεία της ομάδας του, Κηφισιάς, για την Εθνική ομάδα και εξήρε την παρουσία των περίπου 150 οπαδών του Παναθηναϊκού στο Ζηρίνειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κεντρικού της Κηφισιάς

Για Ορεστιάδα: Η πόλη ζει αποδεδειγμένα για το βόλεϊ. Όταν βρεθήκαμε πριν από δύο εβδομάδες στην Ορεστιάδα, από το μεσημέρι η πόλη ζούσε στους ρυθμούς του. Άνθρωποι μιλούσαν για το ματς περίμεναν πως και πως την ώρα του αγώνα. Οι θεατές και στο γήπεδο ήταν εκπληκτικοί.

Για την παρουσία φίλων του ΠΑΟ στο Ζηρίνειο: Θα ήθελα να σταθώ και στο ότι στο γήπεδό μας υπήρχαν φίλοι του Παναθηναϊκού. Τέτοιες εικόνες χρειαζόμαστε στα Ελληνικά γήπεδα. Ήταν άκρως τυπικοί φώναζαν μόνο για την ομάδα τους, ωραία ατμόσφαιρα χωρίς βωμολοχίες. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Για τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση για τον κόσμο: Εμείς πέρυσι καταφέραμε να έχουμε κόσμο στο Ζηρίνειο, είχαμε ακόμη και στο Κύπελλο στην Καλαμάτα. Φέτος γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, πάμε σε σχολεία και δίνουμε προσκλήσεις. Τέτοιες εικόνες και σκηνές θέλουμε.

Για τον ίδιο: Ο κορμός της ομάδας βοηθά και μένα και πιστεύω πως και φέτος δεν πρέπει να φοβόμαστε κανένα. Είμαι πέντε χρόνια στην Κηφισιά και έχω με τους συμπαίκτες μου μια σχέση υποστήριξης και συνεργασίας. Αυτό βοηθά και μένα.

Για Εθνική: Θεωρώ πως δεν υπάρχει αθλητής που να μην θέλει την Εθνική. Για μένα στα 26 μου είναι στόχος η Εθνική. Όσο περνάει ο καιρός θεωρώ πως γίνεσαι καλύτερος,. Στα 17 μου ίσως δεν ήμουν έτοιμος. Ήμουν στην Εθνική Παίδων και Εφήβων. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αρσενιάδη γιατί με στήριξε, με πίστεψε και μου έδωσε θέση βασικού κεντρικού ενώ αγωνιζόμουν ως διαγώνιος στον Φοίνικα. Αγωνίζομαι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Για την ποινή του: Στις μικρές Εθνικές προτίμησα να διαβάσω για τις Πανελλήνιες και τιμωρήθηκα με πέντε χρόνια αποκλεισμό από την Εθνική, ήταν η 2η χρονιά που έδινα εξετάσεις. Άφησα πιο πίσω τον Ηρακλή, την ομάδα μου τότε και κάποιοι θεώρησαν πως δεν τίμησα την Εθνική με αυτό που έκανα. Τι να πω…

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...