PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραμένει… «Πλατεία» η Τσίμα

Παραμένει… «Πλατεία» η Τσίμα

Τα «κυανέρυθρα» του Πανιωνίου θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Preleague η Ζένια Τσίμα μετά την συμφωνία της με την διοικούσα επιτροπή του Ιστορικού…

Η διεθνής ακραία θα αποτελεί και την νέα χρονιά το… βαρύ πυροβολικό της επίθεσης στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και με την εμπειρία της αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες σε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η Τσίμα μετά την ανανέωση της με τον Πανιώνιος δήλωσε «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα παραμείνω στην ομάδα. Οι στόχοι μας φέτος είναι υψηλότεροι και είμαι σίγουρη πως με την στήριξη των οπαδών μας θα παλέψουμε και θα τους πετύχουμε!»

H ανακοίνωση του Πανιωνίου

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια  Ζένια Ρούση-Τσίμα!

Η Ζένια με ύψος 1.85 έχει κατακτήσει πρωτάθλημα  και Κύπελλο  Ελλάδας ενώ έχει περισσότερες από 65 φορές φορέσει το εθνόσημο σε επίσημους αγώνες, θα ενισχύσει την ομάδα του Πανιωνίου και την σεζόν 2022-2203 στο δύσκολο πρωτάθλημα της preleague.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ηλυσιακό , Μαρκόπουλο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...