PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Παραμένει στην Καλαμάτα ο Δαλακούρας

Παραμένει στην Καλαμάτα ο Δαλακούρας

Στην Καλαμάτα 80 θα αγωνίζεται και την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Δαλακούρας καθώς η ομάδα της Μεσσηνίας ανακοίνωσε την παραμονή του Θρακιώτη ακραίου που θα είναι ένα ακόμη “βαρύ” όνομα στο φετινό ρόστερ των “Λύκων” που έχουν στόχο την άνοδο τους στη Volleyleague.

Η περσινή περίοδος στη Preleague ήταν απογοητευτική καθώς παρά τις υψηλές προσδοκίες πολλών, αυτή εξ αιτίας του Covid-19 δεν ξεκίνησε ποτέ. Η Καλαμάτα 80 που είχε δημιουργήσει ομάδα πρωταθλητισμού κράτησε τους παίκτες και φέτος παρά τις όποιες δυσκολίες παραμένουν φρόντισε να ανανεώσει τους παίκτες της και να δείξει έτοιμη για την άνοδο.

Μετά τους Ντάκουρη, Παλέντζα και Δημητούλη, στους “πράσινους” παραμένει και ο 31χρονος διεθνής ακραίος Κώστας Δαλακούρας ο οποίος και θα αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά της ομάδας στην επίθεση.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας 80

Για την ομάδα μας θα αγωνιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Δαλακούρας! Ο ύψους 197 ακραίος έχει καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη και είναι 31 ετών. Ευχόμαστε στον Κώστα καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία για να καταφέρουμε μαζί τους στόχους μας!