Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραμένει στο City η Δρεμπελά

Παραμένει στο City η Δρεμπελά

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την 15χρονη Όλγα Δρεμπελά ανακοίνωσε το Αιγάλεω που συνεχίζει την συμπλήρωση του φετινού του ρόστερ δίνοντας το βάρος σε αθλήτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες του.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με το City η νεαρή Όλγα Δρεμπελά τόνισε «Αισθάνομαι πολύ τυχερή και χαρούμενη που στα 15 μου θα συμμετέχω στο γυναικείο πρωτάθλημα της Volley League με την ομάδα από την οποία ξεκίνησα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια γεμάτη συγκινήσεις και επιτυχίες όπως την προηγούμενη και πάνω από όλα μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς.’

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω ΑΟ

Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Όλγα Δρεμπελα. Η Όλγα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για ακόμη μια χρονιά στο σύλλογο μας. Είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας και αγωνίζεται επίσης στα τμήματα κορασίδων και νεανίδων ενώ είναι διεθνής με την Εθνική U17. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.