Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παραμένει Θρακιώτης ο Παλέντζας

Παραμένει Θρακιώτης ο Παλέντζας

Παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Παλέντζας καθώς ο έμπειρος διαγώνιος ανανέωσε την συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» του Έβρου και θα ηγηθεί της Θρακιώτικης ομάδας στην φετινή Volleyleague.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Παλέντζα ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Μετά την απόλυτα πετυχημένη χρονιά που είχε ο Θεσσαλονικιός διεθνής διαγώνιος, η συμφωνία παραμονής του στην πόλη του Έβρου και τη νέα χρονιά είχε θετική έκβαση αφού οι «κυανόλευκοι» φρόντισαν από νωρίς να κλείσουν το θέμα.

Την ίδια ώρα στο ζήτημα των εισιτηρίων διαρκείας η ομάδα του Έβρου έδωσε νέα παράταση στην εκπτωτική προσφορά καλώντας παράλληλα τους φιλάθλους της να κλείσουν άμεσα θέση στο «Μ. Παρασκευόπουλος».

Η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παλέντζα. Μετά την εκπληκτική περσινή του σεζόν όπου ο Θεσσαλονικιός διεθνής διαγώνιος (ύψους 2μ.) αναδείχθηκε ο 4ος κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Βόλει Λιγκ και 5ος καλύτερος σέρβερ και βοήθησε τα μέγιστα στην άκρως θετική πορεία της ομάδας μας, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν να αποθεώνεται από το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, το ΤΑΑ Εθνικός ανακοινώνει την παράταση της εκπτωτικής προσφοράς για τις κάρτες διαρκείας και καλεί τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν από τα γραφεία του Εθνικού για να κλείσουν θέση στις εξέδρες του «Μ. Παρασκευόπουλος».