BEACH VOLLEY

Παραμένουν… άχαστοι οι Κότσι/Ζούπα

Παραμένουν… άχαστοι οι Κότσι/Ζούπα

Αήητητοι συνεχίζουν την πορεία τους στην παρθενική τους παρουσία στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού  οι διεθνείς πρωταθλητές του μπιτς βόλεϊ Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνι, που πριν από λίγη ώρα έκαναν το “2 στα 2” στον C’ όμιλο του τουρνουά.

Η Εθνική ανδρών μετά το 2-0 (21-18, 21-16) της πρεμιέρας επί των Λετονών Σόροβεις/Σορόκιν, αν και βρέθηκε να χάνει με 21-17 στο 1ο σετ απο τους Ουκρανούς, Γκρντιέγιεφ/ Γιεμέλιαντσικ κατάφερε με πιεστικό σερβίς και διαρκή αντεπίθεση να ισοφαρίσει με 22-20 σε 1-1 και με 15-7 στο τάι μπρέικ να ζευγαρώσει με 2-1 σετ τις νίκες της στο τουρνουά.

Στο άλλο ματς του ομίλου οι δίδυμοι αδελφοί από την Ιταλία, Ματέο και Πάολο Ινγκρόσο κυριαρχώντας σε σερβίς και μπλοκ έφτασαν εύκολα με 2-0 (21-17, 21-17) στη νίκη επί των Λετονών διεθνών Σόροβεις/Σορόκιν και ζευγάρωσαν και αυτοί τις επιτυχίες τους στον όμιλο.

Την Παρασκευή όμως 19 Ιουνίου, στην αναμέτρηση για την πρωτιά του ομίλου, Κοτσιλιάνου/Ζουπάνι- Μ. Ινγκρόσο/Π. Ινγκρόσο μία από τις δύο ομάδες θα… αποχαιρετήσει το αήττητο σερί της και θα… καλωσορίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.