Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρασκάκη: “Μέτρησε” η ψυχή

Παρασκάκη: “Μέτρησε” η ψυχή

Στη θέληση και το χαρακτήρα της ομάδας της απέδωσε η Γιούλη Παρασκάκη το πολύτιμο δίποντο που “έκλεψε” η ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου στο Μαρκόπουλο.

Τι κι αν η  φετινής σεζόν για την πασαδόρο από την Κρήτη ξεκίνησε με περιπετειώδη τρόπο, όταν βρέθηκε μία ανάσα από το να ντυθεί στα χρώματα της ΑΕΚ, ως αντικαταστάτρια της Παπαφωτίου;

Τελικά όμως το… deal αυτό “ναυάγησε”, καθώς τα χρήματα που ζήτησε ο ΟΠΕΡ για τη μεταγραφή της έμπειρης πασαδόρου, δεν δόθηκαν ποτέ από την “κιτρινόμαυρη” διοίκηση.

Παρόλα αυτά η μαχητική Κρητικοπούλα δεν “τα’ βαψε μαύρα”, αφού εδώ και ένα 24ωρο μετράει  ήδη  δύο νίκες σε τρεις αγωνιστικές της Α1 Γυναικών, με την τελευταία να επιτεύχθηκε μάλιστα με συγκλονιστικό τρόπο, σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο Μαρκόπουλο με 3-2 επί της τοπικής ομάδας.

«Έτσι όπως ξεκινήσαμε θα μπορούσε εύκολα το ματς να είχε λήξει με 3-0, καθώς η διαφορά δυναμικότητας αλλά και μπάτζετ των δύο ομάδων είναι τεράστια.

Πολλές φορές όμως η ψυχή και η θέληση μετράνε πολύ περισσότερο και εμείς παίξαμε όσο καλύτερα μπορούμε. Βγάλαμε άμυνες, είχαμε κόντρα επιθέσεις και κρατήσαμε μέχρι τέλους την τακτική και τη στρατηγική μας” παραδέχθηκε ο “εγκέφαλος” του Ρεθύμνου που αφιέρωσε τη νίκη στον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Ψαρουδάκη.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...