Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παράσταση νίκης για τους «αιώνιους»

Παράσταση νίκης για τους «αιώνιους»

Μπορεί το Σαββατοκύριακο όλη η χώρα να κινείται στους ρυθμούς της κάλπης, ωστόσο το “πιεσμένο” πρόγραμμα των πρωταθλημάτων, επιβάλλει τη διεξαγωγή της 13ης και για πολλούς γρουσούζικης αγωνιστικής Α1 Γυναικών, που λόγω των βουλευτικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις.

Στο άνοιγμα της αυλαίας στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τους Μακεδόνες, με τους πρωταθλητές ασφαλώς να έχουν σαφές προβάδισμα στην… παράσταση νίκης, παρουσία και της Σέρβας νεοαποκτηθείσας σταρ, Ιβάνα Νέσοβιτς, που αναμένεται να προκαλέσει “μαγνήτη” για τους φίλους των “ερυθρόλευκων”.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, σε πείσμα των… αναποφάσιστων για τη συμμετοχή τους  Νικούλη, Κατσαντώνη, φιλοδοξεί έστω και με μία… ποσοστιαία μονάδα διαφοράς να επικρατήσει του Ανατόλια και έπειτα από τρία αρνητικά αποτελέσματα να επιστρέψει και πάλι τα χαμόγελα στα πρόσωπα των αθλητριών του Μανόλη Ρουμελιώτη.

Στην Ηλιούπολης χωρίς καλά καλά να προηγηθεί το παραδοσιακό… debate, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την τοπική ομάδα και τον Ηρακλή, προκειμένου να καλύψουν το έως τώρα χαμένο έδαφος, που θα τους επιτρέψει να μείνουν “ζωντανές” στη μάχη της σωτηρίας. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν θα αγωνιστούν σε ένα τόσο κρίσμο ματς οι Δάρδα και Παλτιμσιτζόγλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, που  θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου με τη “ναυμαχία” Σαντορίνης-Νάξου, μπορείτε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου να παρακολουθήσετε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη NΕΡΙΤ Plus  την αναμέτρηση Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός, με τις “πράσινες” να μην έχουν περιθώρια για δεύτερο συνεχόμενο “στραβοπάτημα”, έπειτα από το παρθενικό τους στη Νάξο.

Παρασκευή 23/1/2015
Μ. Μερκούρη, 15.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ- ΑΣ Μακεδόνες (Χλωρός – Οικονόμου, Τριανταφύλλου)
Σχολικό Κλειστό Ν. Φιλαδέλφειας, ΑΕΚ – ΣΑΑΚ Ανατόλια (Χρηστίδης – Τσάκας, Μαυρικίδης)
Α’ Ηλιούπολης, 19.30, ΓΣ Ηλιούπολης – ΓΣ Ηρακλής (Μόσχος – Ζώης, Πέρρος)
Σάββατο 24/1/2015
Μαρκοπούλου, 20.00 (ΝΕΡΙΤ Plus), ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΟ Παναθηναϊκός (Μιχαήλογλου – Καψάσκης, Πολίτης)
Τρίτη 27/1/2015
Θήρας, 15.30, ΑΟ Θήρας – ΑΟΝ Πανναξιακός (Μενεσλής – Παπαστάμος, Βαρθαλίτης)