Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παράταση για ΠΑΟΚ, Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Παράταση για ΠΑΟΚ, Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Διορία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που έλλειπαν από τους φακέλους τους έδωσε σε ΠΑΟΚ και Εθνικό Αλεξανδρούπολης η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία άναψε «πράσινο» για τις υπόλοιπες 10 ομάδες της Volleyleague…

Αρκετές εκπλήξεις έκρυβε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Τετάρτη καθώς ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης έμειναν… μετεξεταστέοι.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή έδωσε διορία στις δύο ομάδες μέχρι την Παρασκευή καθώς ο μεν ΠΑΟΚ δεν είχε συμπεριλάβει στον φάκελό του Φορολογική ενημερότητα εξ αιτίας εμπλοκής του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, ο δε Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν είχε διακανονίσει οφειλές του προς τον πρώην αθλητή του Χρήστο Κίτσιο.

Στον ΠΑΟΚ πάντως είναι καθησυχαστικοί τονίζοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα αφού βρέθηκε ήδη λύση και θα μπορούσαν να προσκομίσουν την Φορολογική ενημερότητάς τους και σήμερα, ωστόσο λόγο της αργίας στην Θεσσαλονίκη το έγγραφο θα κατατεθεί την Παρασκευή.

Πιο δύσκολη φαντάζει η περίπτωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.  Παρά τις προσπάθειες και επαφές που έκανε η διοίκηση των Θρακιωτών με τον πρώην αθλητή της δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και μέχρι στιγμής τα πάντα βρίσκονται στον αέρα.

Από εκεί και μετά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που αρχικά είχε ζητήσει από την ΕΣΑΠ να αναβάλει την έναρξη του πρωταθλήματος, άναψε το «πράσινο φως» σε όλες τις ομάδες μεταξύ των οποίων και σε Παναθηναϊκό- Παναχαϊκή που έστω και την τελευταία στιγμή κατάφεραν να παρουσιάσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον φάκελό τους.

Βέβαια για τους Πατρινούς ο αγώνας δρόμου συνεχίζεται αφού για να αγωνιστεί κανονικά στην Volleyleague και την 1η αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό θα  πρέπει μέχρι την Παρασκευή να πληρώσει τα παράβολα για τα τράνσφερ των ξένων αθλητών που έχει στο φετινό της ρόστερ της.