Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παράταση ή νίκη παραμονής;

Παράταση ή νίκη παραμονής;
Ο Εθνικός υποδέχεται στην Αλεξανδρούπολη την Κομοτηνή και χρειάζεται άλλη μία νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή ενώ η Κομοτηνή θέλει να μειώσει για να παραμείνει ζωντανή. (Γ΄αγώνας πλέι άουτ, 10/4, 19.00,  Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος με τον ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής έχει χάσει μόλις ένα σετ. Η ομάδα του Εβρου θέλει να τελειώσει την παραμονή από τον τρίτο αγώνα ώστε να μην μπει σε περιπέτειες.

«Σε έναν αγώνα παίζουμε όλη τη χρονιά. Είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά από την παραμονή μας στην κατηγορία. Η ομάδα μας έχει δείξει πως αξίζει να μείνει στην Volley League και δεν αναφέρομαι μόνο στις αναμετρήσεις με την Κομοτηνή αλλά σε όλη μας την πορεία στο πρωτάθλημα. Ας τελειώσουμε με το καλό και θα κάνουμε τον απολογισμό μας», είπε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Η Κομοτηνή βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μία νίκη που θα την βάλει μέσα στο παιχνίδι και θα αναπτερώσει τις ελπίδες για το θαύμα της παραμονής. «Ολα μπορούν να γίνουν. Εχουμε ακόμα μία ευκαιρία. Τα ματς κρίνονται στο γήπεδο. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας αλλά έχουμε πίστη και πάθος για να πάρουμε μία νίκη που θα αλλάξουν τα δεδομένα», δήλωσε ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00 αντί στις 18.00 που αρχικά είχε προγραμματιστεί.