Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρελθόν από Νάξο Βιτζηλαίος, Πετρόφ

Παρελθόν από Νάξο Βιτζηλαίος, Πετρόφ

Παρά τους ευσεβείς πόθους όλων των φίλων του αθλήματος, αλλά και κάποιων ανθρωπων της προηγούμενης διοίκησης του Πανναξιακού, αβέβαιο παραμένει το μέλλον της νησιώτικης ομάδας, από την οποία πλέον παρελθόν αποτελεί ο team manager του Πανναξιακού, Δημήτρης Βιτζηλαίος και ο Βούλγαρός τεχνικός, Ατάνας Πετρόφ, που βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Όσο και αν θα θέλαμε να το χαρακτηρίσουμε… κεραυνό εν αιθρία, η αποχώρηση του team manager και προπονητή του Πανναξιακού  ταιριάζουν περισσότερο με το “ενος κακού μύρια έπονται”. Έτσι μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές εκλογών, την έλλειψη υποψηφιοτητήτων ικανών ανθρώπων και με όρεξη να αναλάβουν τα ηνία της διοίκησης τοου σωματείου μαζί με το τμήμα μπάσκετ, ο πάγκος της ομάδας βόλεί… άδειασε!

Εδώ και λίγα 24ωρα το “αντίο” του μοναδικού ανθρώπου που έτρεχε για όλες τις φετινές υποχρεώσεις της ομάδας βολεϊ αλλά και η αποχώρηση του Βούλγαρου προπονητή, μοιάζουν με  “μαύρα” σύννεφα που ήρθαν να προστεθούν στον ήδη ανταριασμένο ουρανό της ομάδας-κόσμημα του νησιού.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του πάντως στην εκπομπή “Ταξίδι στον κόσμο των σπορ” του StarofΜεσόγειος, ο Δημήτρης Βιντζηλαίος αποκάλυψε τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα και εξέφρασε την ελπίδα η παραίτησή του να αφυπνίσεις τους ανευθυνουπεύθυνους ανθρώπους του Πανναξιακού και να γίνει η απαρχή για να “τρέξουν” το σντομότερο οι εξελίξεις για την εκλογή μίας νέας διοίκησης.

Παράλληλα ο κ. Βιντζηλαίος σε ανάρτηση που έκανε στον “τοίχο” του προσωπικού του προφίλ στο Facebook έγραψε τα εξής.

“Στις αρχές του Σεπτέμβρη η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ μου εμπιστεύτηκε ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ που θα εκπροσωπούσε το νησί μας στην Α1 γυναικών αλλά και την χώρα μας στην Ευρώπη, αυτόν του team manager.

Ουσιαστικά τα καθήκοντα μου ήταν να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των αθλητριών, του προπονητή κ της διοίκησης της ομάδας. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν την αγάπη που έχω για τον αθλητισμό και ότι είμαι ένας άνθρωπος με τα σωστά και τα λάθη του, αλλά πάνω από όλα με φιλότιμο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο έπακρο κάνοντας πολλά περισσότερα πράγματα από τα συμφωνημένα. Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο με όλα αυτά που συνέβησαν άσχημα και καλά την φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν έχει κανένα νόημα.

Όπως κανένα νόημα δεν έχει η παρουσία μου στην ομάδα γιατί απλά εδω και δύο μήνες από την λήξη του πρωταθλήματος και μετα, οι τρεις παράγοντες που ήμουν ενδιάμεσος, διοίκηση παίκτες κόουτς πολύ απλά δεν υπάρχουν. Η θητεία της προηγούμενης διοίκησης έληξε και το μονο που υπάρχει ειναι ενα φιλολογικό ενδιαφέρον απο κάποιους ανθρώπους να εμπλακούν και να στηρίξουν την ομάδα. Ο προπονητής είναι σε αναζήτησή νέου συλλόγου. Όσο για τις παίκτριες, οι περισσότερες δεν δεσμεύονται απο κάποιο συμβόλαιο.

Είναι κρίμα για την προσπαθεια όλων αυτών που εδω και χρονια έβαλαν άλλος ενα λιθαράκι, άλλος δυο σπίτια, άλλος μια πολυκατοικία για αυτή την ομαδα να βλέπουν την σημερινή κατασταση. Είναι κρίμα να μην εχει αγκαλιαστεί αυτή η ομάδα απο όλους τους συντοπίτες μου και να είναι ένα από τα πολλα πράγματα για το οποίο καμαρώνει ο τόπος μου. Είναι κρίμα για τη περσινή… Σταχτοπούτα του ελληνικού γυναικείου βόλει αυτή την στιγμή να υπάρχουν μονο κάποιες πορτοκαλί φόρμες κ κάποιες μπάλες…

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνεργάστηκα απο την διοίκηση την αγωνιστική χρονια που έφυγε. Στα μάτια μου ειναι ήρωες… Ευχαριστώ πολή για τα συναισθήματα που έζησα με τα κορίτσια στις νίκες αλλά και στις ήττες. Ευτυχώς οι επιτυχίες ήταν περισσότερες από τις αποτυχίες. Ευχαριστώ τον απλό φίλαθλο του Πανναξιακου για τις μοναδικές στιγμές που έζησε και αυτός μαζί με την ομάδα, χωρις αυτόν δεν θα ήταν τίποτα ίδιο. Όπως και χωρις την βοήθεια των αφανών ανθρώπων της ομάδας, που δεν χρειάζεται να τους ονοματίσω, ξέρουν πολύ καλά ποιοι βοήθησαν πέρυσι.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Κύριο Γιώργο Βερώνη, τις κύριες Σία Τοτσιδου, Γιώτα Διώτη και Μελίνα Εμμανουηλίδου για την αψεγάδιαστη συνεργασία που είχαμε απο την πρώτη έως και την τελευταία μέρα της ενασχόλησης μου με την ομάδα. Ελπίζω απο καρδιάς το ταξιδι να συνεχίστει για το καλο όλων και κυρίως των παιδιών που υπάρχουν στα τμήματα υποδομών του σωματείου.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...