PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρελθόν από Πανιώνιο η Καλαρά

Παρελθόν από Πανιώνιο η Καλαρά

Η ήττα από τον Ηλυσιακό κατά την 10η αγωνιστική της Preleague δρομολόγησε εξελίξεις στον Πανιώνιο, με την διοίκηση των “κυανέρυθρων” να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με την Μαρία Καλαρά.

Η μέχρι τώρα παρουσία του Πανιωνίου στην νεοσύστατη preleague δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι στη Νεα Σμύρνη και η ήττα αλλά κυρίως η εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό έφερε την αποδέσμευση της Καλαρά.

Έτσι μετά από δύο χρόνια πετυχημένης συνεργασίας οι δρόμοι Πανιωνίου και Καλαρά χωρίζουν, με τους “κυανέρυθρους” να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση προπονητή και το όνομα του Στέλιου Ατσιδαύτη να ακούγεται ολοένα και εντονότερα στην Πλατεία.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Το τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με την προπονήτρια κα Μαρία Καλαρά.

Η κα Καλαρά, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό, υπέβαλλε την παραίτησή της.

Στα δύο χρόνια συνεργασίας, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., κατέκτησε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και την άνοδο στην νεοσύστατη κατηγορία της Pre League καθώς και την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ και την 5η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. της εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική της καριέρα και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...