Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρελθόν η Καλαρά από το Μαρκόπουλο

Παρελθόν η Καλαρά από το Μαρκόπουλο

Το τέλος της συνεργασίας με τη προπονήτρια της ομάδας νεανίδων και κορασίδων, Μαρία Καλαρά, γνωστοποίησε  το Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ανακοινώνει ότι η υπεύθυνη ανάπτυξης των ακαδημιών μας και προπονήτρια της ομάδας Νεανίδων και Κορασίδων, Μαρία Καλαρά υπέβαλλε την παραίτησή της, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Η διοίκηση και το ΔΣ του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστεί θερμά την κ. Καλαρά για την προσφορά της στον σύλλογό μας επί πέντε συναπτά έτη και για τη συμβολή της στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του ΑΟΜ και της εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της.

Η ανακοίνωση της κ. Καλαρά:

”Όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους και φτάνουν στο τέλος.

Μετά από πέντε δημιουργικά χρόνια ώς υπεύθυνη ανάπτυξης του Α.Ο.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, αποχωρώ αφήνοντας παρακαταθήκη τα καλά οργανωμένα τμήματα υποδομής, πραγματικό στολίδι για την περιοχή των Μεσογείων.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του συλλόγου για την άψογη συνεργασία και στήριξη, τις αθλήτριες με τις οποίες περάσαμε αξέχαστες στιγμές καθώς και όλους τους γονείς που με στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο της διοίκησης των προπονητών και των αθλητριών. Πάντα επιτυχίες για τον ιστορικό αυτό σύλλογο.

Με εκτίμηση,

Καλαρά Μαρία.”

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...