Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παρελθόν ο Λεχ από Λαμία

Παρελθόν ο Λεχ από Λαμία

Μία ακόμη πανηγυρισκή επιβεβαίωση για το Volleypleanet που σας ενημέρωσε πρώτο και αποκλειστικά για το επικείμενο “διαζύγιο” της Λαμίας με τον  Γιάροσλαβ Λεχ.

Ο Πολωνός διαγώνιος, που βρίσκεται πλέον στην πατρίδα του αποτελεί ήδη παρελθόν για τη Λαμία, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας της Ρούμελης, αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συνεργασία τους, καθώς λόγω του τραυματισμού του Λεχ, δεν θα είχαν διαθέσιμο τον παίκτη, στον τελικό της προσεχούς Τετάρτης με τη ΜΕΝΤ.

“Χωρίσαμε φιλικά μετον παίκτη, ο οποίος δυστυχώς λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα, ενόψει ενός αγώνα που είχε καθοριστική σημασία για εμάς. Φανταστείτε πως ο Λεχ ζητούσε ακόμη παράτηαση δυο-τριών εβδομάδων για την αποθεραπεία του. Οπότε δεν υπήρχε λόγος να τον κρατήσουμε” δήλωσε στο Volleyplanet o Θανάσης Κατσιγιάννης που συμπλήρωσε  ότι η ομάδα, μετά τη συζήτηση που θα έχει με το ΔΣ της Λαμίας, ενδέχεται να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Πολωνού, προκειμένου να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν τη σωτηρία της.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...