Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρελθόν η Πράντο

Παρελθόν η Πράντο

Ένα ακόμη ραντεβού με την ατυχία του είχε για φέτος το Μαρκόπουλο, καθώς λόγω του τραυματισμού της Βραζιλιάνας Πράντο στον πρόσφατο αγώνα με του Μακεδόνους Αξιού, η ομάδα των Μεσογείων βρίσκεται πλέον σε  αναζήτηση νέας διαγωνίου.

Ο τραυματισμός της Πράντο στο 16-15 του α’ σετ τ και η αποχώρηση της παίκτριας από το νικηφόρο ματς με 3-2 για το Μαρκόπουλο, που έριξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών, αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός και ο χρόνος αποθεραπείας θα ξεπερνούσε τους 2 μήνες. Ετσι η αθλητρια μετα από συζήτηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας, προχώρησε στη λύση του συμβολαίου της.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι Βραζιλιάνα άσος σε γραπτή δηλωση προς το σωματείο ευχαρίστησε την διοίκηση, τον προπονητή και τις συμπαίκτριές της για την συνεργασία που είχαν το διάστημα τςη σεζόν που αγωνίστηκε στο Μαρκόπουλο, επισημαίνοντας παράλληλα πως αποχωρεί από την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλλα και πικρία, καθώς η τύχη της στέρησε τη δυνατότητα να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες και να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα να φτάσει στους στόχους της.