Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε και η Έβανς

Παρέμεινε και η Έβανς

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την 23χρονη Αμερικανίδα ακραία Κάταλιν Έβανς ανακοίνωσε ο Άρης ο οποίος συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η Κάταλιν Έβανς οδήγησαν την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την νεαρή Αμερικανίδα ακραία. Μια ανανέωση που ήθελε και η ίδια η αθλήτρια που δήλωσε ενθουσιασμένη με την παραμονή της στην Θεσσαλονίκη και για την επόμενη χρονιά.

Η Κάταλιν Έβανς στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα του Άρη δήλωσε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παραμείνω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Άρη. Είχαμε μια καλή πορεία στο κύπελλο και ελπίζω να τα καταφέρουμε το ίδιο του χρόνου και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Τέλος , ελπίζω αυτή τη χρονιά να ζήσω την ατμόσφαιρα των οπαδών του Άρη».

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κάταλιν Έβανς. Η Έβανς είναι γεννημένη στις 10/02/1998, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως ακραία.