Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε στη Σαντορίνη ο Κώστας Παπαδόπουλος

Παρέμεινε στη Σαντορίνη ο Κώστας Παπαδόπουλος

ΑΟ Θήρας και Κώστας Παπαδόπουλος συνεχίζουν μαζί και την επόμενη χρονιά στη Volleyleague καθώς στις μεταξύ τους συζητήσεις διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα με αποτέλεσμα η διοίκηση της Κυκλαδίτικης ομάδας να ανακοινώσει και επίσημα πλέον την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Σαντορίνης και Παπαδόπουλου ήταν σύντομες καθώς απο την πρώτη στιγμή υπήρξε διάθεση για την ανανέωση της συνεργασίας τους και αυτό επισημοποιήθηκε από την πλευρά των “κυανόλευκων”.

Με την παραμονή του Κώστα Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας, προχωρά κανονικά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου εν όψει των υποχρεώσεων του τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, αφού στις συζητήσεις που προηγήθηκαν οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα πάντα.

Ευχόμαστε στον προπονητή μία ακόμη πιο πετυχημένη σεζόν, και καλή ευόδωση των υψηλών του προσδοκιών, που συμπίπτουν με αυτές της ομάδας μας.
Για τον Α.Ο. Θήρας