Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε στο Μαρκόπουλο η Δήμου

Παρέμεινε στο Μαρκόπουλο η Δήμου

Μετά τις Αλλαγιάννη και Κοτσαρά, η διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη νεαρή λίμπερο Αναστασία Δήμου.

Η 19χρονη λίμπερο που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, παραμένει και τη νέα σεζόν στα Μεσόγεια και με την παρουσία της θα ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Αναστασία Δήμου σχολιάζοντας την ανανέωση της συνεργασία της με το Μαρκόπουλο τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην ομάδα του ΑΟΜ εύχομαι αυτή την σεζόν να καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση του ΑΟΜ

Η Διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της Αναστασίας Δήμου. Η 19χρονη (2004) λίμπερο με ύψος 1.68μ., αποτελεί γέννημα θρέμμα του Μαρκοπούλου και του ΑΟΜ ξεκινώντας από το επίπεδο των Ακαδημιών και αγωνιζόμενη πλέον τα τελευταία χρόνια στην γυναικεία ομάδα της Α1 Volleyleague! Έχει στο ενεργητικό της τρία πανελλήνια πρωταθλήματα με τον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil, δύο με την ομάδα των Νεανίδων (2021-22 & 2022-23) και ένα με την ομάδα των Κορασίδων (2021-22).