PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Παρέμεινε στον Άθλο Ορεστιάδας ο Σκαρλατίδης

Παρέμεινε στον Άθλο Ορεστιάδας ο Σκαρλατίδης

Την φανέλα του Άθλου Ορεστιάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά θα φορά ο Γιάννης Σκαρλατίδης που ανανέωσε με τους «βυσσινί» του Έβρου και θα είναι ο «μαέστρος» της ομάδας στη φετινή Preleague.

Με τον Γιάννη Σκαρλατίδη βασικό πασαδόρο θα ξεκινήσει την φετινή του προσπάθεια στη Preleague ο Άθλος Ορεστιάδας που φρόντισε να κρατήσει για μια ακόμη σεζόν τον 28χρονο Ορεστιαδίτη άσο ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του.

Ο διεθνής με τις αναπτυξιακές εθνικές ομάδες πασαδόρος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του με τον Άθλο τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για ακόμη μια χρόνια στον άθλο Ορεστιάδας. Η συνεργασία μας με τον σύλλογο μέχρι τώρα ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά από τόσο καιρό αποχής και απ’ ότι φαίνεται θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό καθώς όλες οι ομάδες έχουν κάνει καλές προσθήκες παικτών δημιουργώντας δυνατά ρόστερ. Στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και να κάνει την υπέρβαση για τη volleyleague. Εύχομαι μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα κανονικά χωρίς τα ευτράπελα της προηγούμενης χρόνιας».

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πασαδόρο, Γιάννη Σκαρλατίδη, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Ο 28χρονος πασαδόρος παραμένει στον Άθλο για 3η συνεχόμενη χρονιά ενισχύοντας έτσι σημαντικά τους «βυσσινί» στο φετινό ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Preleague.

Ο Γιάννης Σκαρλατίδης έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Volleyleague με τους ΑΟ Ορεστιάδας, Φοίνικα Σύρου, Παμβοχαϊκό, Ηρακλή και ΟΦΗ και είναι διεθνής με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες έχοντας μάλιστα συμμετάσχει το 2011 τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων (6η θέση), όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αργεντινής (7η θέση).

Ο έμπειρος πασαδόρος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του με τον Άθλου τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για ακόμη μια χρόνια στον άθλο Ορεστιάδας. Η συνεργασία μας με τον σύλλογο μέχρι τώρα ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά από τόσο καιρό αποχής και απ’ ότι φαίνεται θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό καθώς όλες οι ομάδες έχουν κάνει καλές προσθήκες παικτών δημιουργώντας δυνατά ρόστερ. Στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και να κάνει την υπέρβαση για τη volleyleague. Εύχομαι μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα κανονικά χωρίς τα ευτράπελα της προηγούμενης χρόνιας».

Η καριέρα του Γιάννη Σκαρλατίδη

2019-          Άθλος Ορεστιάδας

2018-19      ΟΦΗ

2017-18      Ηρακλής Θεσ.

2017           Παμβοχαϊκός

2016-12.16 Φοίνικας Σύρου

2015-16      ΑΟ Ορεστιάδας

2014-15      Αίας Ευόσμου

2008-11     ΑΟ Ορεστιάδας