Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παραίτηση Νικολινάκου απο Εθνικό

Παραίτηση Νικολινάκου απο Εθνικό

Μετά απο 10 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά του Εθνικού, ο Νίκος Νικολινάκος ανακοίνωσε την αποχώρηση του απο τους “κυανόλευκους” προκαλώντας τριγμούς στην ομάδα του Πειραιά…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ

Μετά από 10 χρόνια ως ενεργό διοικητικό μέλος  του τμήματος Volley του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους που είχαν τεθεί στην διάρκεια αυτής της πορείας και παράλληλα ολοκληρώνοντας την διαδρομή μου, ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους στάθηκαν στο πλευρό του τμήματος  όλα αυτά τα χρόνια, συνεργάτες, διοικητικά μέλη, φιλάθλους, υποστηρικτές, αθλητές, προπονητές, τεχνικό τμήμα.

Η πορεία μου στο τιμόνι του τμήματος έχει έναν πλούσιο απολογισμό συναισθημάτων και συμπερασμάτων με χαρές, συγκινήσεις, αγωνίες, άγχη, στεναχώριες,  απογοητεύσεις. Γνώρισα ανθρώπους που αγαπούσαν πολύ πριν από εμένα την ομάδα σαν μέρος της ζωής τους και της καθημερινότητας τους, ανθρώπους που αγάπησαν και βοήθησαν ανιδιοτελώς αλλά και άλλους που βοήθησαν ιδιοτελώς.

Οι  στόχοι που είχα από το ξεκίνημα μου μέχρι και σήμερα ήταν σε δύο βασικές κατευθύνσεις.  Μία ήταν η ΣΥΝΕΧΙΣΗ της ομάδας Volley που προϋπήρχε, η οποία αναδείκνυε θετικά το όνομα του ΕΘΝΙΚΟΥ στο χώρο του Volley για πάρα πολλά χρόνια, και η ευθύνη της προσπάθειας που ανέλαβα εγώ προσωπικά για την όσο το δυνατόν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ αυτής της ομάδας σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ με προοπτική την συσπείρωση των Φιλάθλων μας γύρω της.

Η άλλη κατεύθυνση ήταν η δημιουργία ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Volley, γιατί πάντα ήταν και συνεχίζει να είναι άποψή μου ότι οι πραγματικά Στέρεες Αγωνιστικές Βάσεις για ένα Σύλλογο είναι οι Ακαδημίες του, αλλά και ο καλύτερος και υγιέστερος τρόπος για την προσέλκυση παιδιών, που κάτω από τη φανέλα με το έμβλημα της ομάδας μας, θα αγαπήσουν το άθλημα και θα παθιαστούν με την ΙΔΕΑ που λέγεται ΕΘΝΙΚΟΣ.

Με προσωπική στέρηση (χρόνου και χρήματος) ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ  όχι μόνο να φτάσουμε την ΑΝΤΡΙΚΗ ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία (VOLLEY LEAGUE) και να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ σε αυτήν στην πρώτη της συμμετοχή μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι του Volley να αναφέρονται με τα πλέον ΘΕΤΙΚΑ σχόλια για τον ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της ομάδας, ο οποίος διακρίθηκε για την απόλυτη ΣΥΝΕΠΕΙΑ έναντι των ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ της καθιστώντας την σήμερα σε απόλυτα καθαρή θέση..

Επίσης καταφέραμε όχι απλά να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ Ακαδημίες Volley και αγωνιστικά τμήματα Υποδομών Αγοριών και Κοριτσιών αλλά αυτές να είναι  Άρτια Οργανωμένες και να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ σε όλες τις κατηγορίες Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων με ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Αισθάνομαι πραγματικά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ όλα αυτά τα χρόνια με πάθος, ξεπεράσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις ΜΟΝΟ με τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και καταφέραμε αυτό το ΟΝΕΙΡΟ να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και να δώσουμε μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ στον ΕΘΝΙΚΟ, την ομάδα της καρδιάς μας.

Με την ολοκλήρωση της δικής μου διοικητικής πορείας είμαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσει μια νέα την οποία έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε όλοι οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ του ΕΘΝΙΚΟΥ, ώστε να της δώσουμε κάθε είδους ΔΥΝΑΜΗ που απαιτείται για να συνεχίσει και να αναπτύξει ακόμη περισσότερο την ομάδα μας εδραιώνοντας την εκεί που της αξίζει και επιβάλει η ΙΣΤΟΡΙΑ της.