Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραίτηση Βιτζηλαίου απο Πανναξιακό

Παραίτηση Βιτζηλαίου απο Πανναξιακό

Την παραίτησή του από την θέση του team manager στον Πανναξιακό ανακοίνωσε ο Δημήτρης Βιτζηλαίος και με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε αθλήτριες και Κόβαζιτς για την μέχρι τώρα συνεργασία τους…

Μπορεί η νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου να επανέφερεσ τα θετικά αποτελέσματα στον Πανναξιακό, ωστόσο αυτή δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει και τον Δημήτρη Βιτζηλαίο στην ομάδα της Νάξου.

Ο έφορος του Πανναξιακού έχοντας ανακοινώσει στην διοίκηση την απόφασή του από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ποστάροντας στον προσωπική του σελίδα στο Facebook το τραγούδι “Ψέματα” ενημέρωσε τους φίλους του για την απόφασή του να σταματήσει από την ομάδα… Μάλιστα ευχαρίστησε τόσο της αθλήτριες της ομάδας, όσο και τον Ζόραν Κόβαζιτς για τα όσα έμαθε δίπλα του ευχόμενος σε όλους να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει την φετινή χρονιά.

Το post το Δημήτρη Βιτζηλαίου αναφέρει χαρακτηριστικά :

“Βγήκα έξω στο κατάστρωμα κ με μαύρη καρδιά έγραψα αυτό που είχα υποσχεθεί στον πρόεδρο από την Τρίτη. Την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του team manager.

Οι τόνοι ιδρώτα που ρίχνουν τα κορίτσια σε κάθε προπόνηση, ο Ζόραν, επιμένω, ο πιο καλός προπονητής που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κ το δέσιμο με τα κορίτσια αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είχα την τύχη να είμαι δίπλα τους, δεν μου δίνουν περιθώριο να μην είμαι μαζί τους!

Ζόραν σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα δίπλα σου, για όλα όσα πετύχαμε την περσινή χρόνια κ σου εύχομαι να πετύχεις ακόμα πιο πολλά φέτος γιατί το αξίζεις!

Αποστολία, Σοφία, Σίσσυ, Ελένη, Αιμιλία, Γιώτα, Ειρήνη, Ελίζα, Κωνσταντίνα, Κατερίνα, Άννα, Ιωάννα, Σια, Ναταλία, Αλίσια κ Βίλμα σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνεργασία κ σας εύχομαι κάθε καλό σε ατομικό κ ομαδικό στόχο έχετε στο βόλεϋ αλλά κ στην ζωή σας!”

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!