ΔΙΕΘΝΗ

Παραίτηση Ζελιάσκοφ από Αρκάντα Γκαλάτι

Παραίτηση Ζελιάσκοφ από Αρκάντα Γκαλάτι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αρκάντα Γκαλάτι είναι πλέον ο Νικολαϊ Ζελιάσκοφ μετά την σημερινή του παραίτηση λίγες ώρες μετά τη νίκη της ομάδας με 3-1 επί της Ζαλάου στο ντέρμπι του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Η παρουσία του Νικολαϊ Ζελιάσκοφ στην Αρκάντα Γκαλάτι συνδυάστηκε με την αναγέννηση της ομάδας καθώς ο Βούλγαρος τεχνικός φρόντισε να οδηγήσει τους “κυανέρυθρους” της Ρουμανίας στην κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου και του φετινού Super Cup.

Ωστόσο αυτές οι επιτυχίες δεν φάνηκαν ικανές προκειμένου να τον κρατήσουν στην ομάδα, καθώς λίγο μετά τη μεγάλη νίκη της Αρκάντα Γκαλάτι κόντρα στην Ζαλάου και το -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, ο “Νίκι’ υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση.

Ο Ζελιάσκοφ μάλιστα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογιαριασμό στο Facebook υπογράμμισε με νόημα «Λόγω του εντελώς διαφορετικού τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το βόλεϊ, παραιτήθηκα από τη θέση του προπονητή της Αρκάντα Γκαλάτι. Την περίοδο που δούλεψα εδώ, η ομάδα κατέκτησε τα μοναδικά τρόπαια στην ιστορία της και στην πρώτη θέση του φετινού πρωταθλήματος. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο απ’ αυτό. Forza Arcada!».