A2

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΖΑΟΝ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΖΑΟΝ

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του ΖΑΟΝ, Κώστας Αναστασίου υπέβαλλε την παραίτησή του ενώ στην επιστολή του εκτός από τις ευχαριστίες ξεκαθαρίζει ότι δεν θα μετέχει σε “μικροπαλαιοκομματικού-αθλητικού χαρακτήρα τερτίπια

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

“Κηφισιά, 26/2/2015

 Όπως έχω δηλώσει κατά καιρούς, ο ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ είναι πάνω από ανθρώπους, αξιώματα, προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες. Eίναι Ιδέα και Ιστορία και όχι πεδίο μωροφιλοδοξιών και κακεντρέχειας.

Με γνώμονα την πεποίθησή μου αυτή, αλλά και σεβόμενος την Προσωπική μου Αξιοπρέπεια και Πορεία, αρνούμαι να συμμετάσχω σε μικροπαλαιοκομματικού-αθλητικού χαρακτήρα τερτίπια και να αποτελέσω μέρος ανούσιων και ατέρμονων έριδων που πλήττουν τον Σύλλογο, με μοναδικό σκοπό να να ικανοποίησουν παθογενή “εγώ”.

Απαγορεύω δε, στον κάθε ένα να μου εξαπολύει προσωπικές, υβριστικές επιθέσεις, οι οποίες, ασφαλώς, θα πάρουν σύντομα τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη και με βάση τις σύγχρονες πρακτικές Διοίκησης, η θέση του Προέδρου έχει ως στόχο να ενώνει, να συγκερνά και να διοικεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται· να εμπνέει τους γύρω του και να καθιστά σαφές πως ο Σύλλογος αξίζει να είναι πρωτοπόρος. Και ασφαλώς, μέσα από μια χρηστή διοίκηση και διαχείριση, να εξασφαλίζει τους οικονομικούς πόρους (είτε μέσω χορηγών, είστε μέσω μελών, ,είτε μέσω συνδρομών των αθλητών) που να διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία και τη συνέχειά του.

Το γεγονός πως οι Ακαδημίες του ΖΑΟΝ υπερδιπλασίασαν τους Αθλητές τους μέσα σε ένα χρόνο αποτελεί απόδειξη των ανωτέρω και οφείλεται στην αποτελεσματική δουλειά που κάναμε ολοι την περίοδο της Προεδρίας μου.

Εύχομαι στους όψιμους διαδόχους μου να κάνουν ό,τι καλύτερο, από εδώ και πέρα, για τον μεγάλο μας Σύλλογο, απαλλαγμένοι από τις κακίες και τις μικρότητες τους.

Eυχαριστώ πολύ όλους τους δικούς μου ανθρώπους και ιδιαίτερα τα παιδιά μου, τα οποία, παρόλο που στερήθηκαν τη φυσική μου παρουσία και βιώσαν τις εντάσεις και τα άγχη μου όλη αυτή περίοδο, στάθηκαν στο πλάι μου. Τους υπόσχομαι πως θα είμαι δίπλα τους σε όλα και θα ανταποδώσω τον χαμένο μας χρόνο!

Ευχαριστώ από καρδιάς τους Γονείς, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες, τις Προπονήτριες και τους Προπονητές όλων των αθλημάτων, που στήριξαν το όραμα μας, όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστώ επίσης, τον Δήμο Κηφισιάς, τον Δήμαρχο κο Γιώργο Θωμάκο, αλλά και τον πρώην Δήμαρχο κο Νίκο Χιωτάκη, για την συμπάρασταση τους στο έργο που κάναμε έως σήμερα.

Ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, θα ήθελα να απευθύνω στους Ανθρώπους εκείνους που πίστεψαν στην Προεδρία μου και στήριξαν τον Σύλλογο με την οικονομική τους Συνδρομή, ως χορηγοί· άνθρωποι που προσέφεραν χρήματα στο Σύλλογό μας ανιδιοτελώς, γιατί διέκριναν μια ενωμένη Διοίκηση και μια ενωμένη, χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα προσπάθεια.

Καλή Επιτυχία από καρδιάς στον Ιστορικό μας Σύλλογο, με την ευχή να μην επανέλθει στην εσωστρέφεια και στο αγαπημένο του “σπορ”: να τρώει τις σάρκες του.

Με εκτίμηση

Κώστας Β. Αναστασίου”

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...