Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πάρις : “Δικαιώθηκα για την επιλογή μου”

Πάρις : “Δικαιώθηκα για την επιλογή μου”

Στον Ματέο Πάρις και την Σύρο πήγε το βραβείο MVP της 1ης αγωνιστικής καθώς ο Ιταλός πασαδόρος ήταν εκ των κορυφαίων Πειρατών στην μεγάλη τους νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Ματέο Πάρις επέστρεψε στην Α1 με φιλοδοξίες και στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έδειξε τις προθέσεις του…

Ο Ιταλός των Συριανών με την παρουσία του στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό οδήγησε τον Φοίνικα στη νίκη που εκτός από το τρίποντο έφερε και τον τίτλο του MVP στον ίδιο…

Έναν τίτλο που ο Πάρις αφιέρωσε στην ομάδα αλλά και την οικογένειά του τονίζοντας «Είναι ένα καλό νέο για μένα και κυρίως για την ομάδα. Αν η ομάδα δεν πάει καλά κανείς δεν πάει καλά. Συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Τους αφιερώνω αυτή τη διάκριση. Επίσης την αφιερώνω στην οικογένεια μου που είναι μακριά μου αλλά με στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της».

Αναφορικά με την μέχρι τώρα παρουσία του στους Συριανούς ο Ιταλός δήλωσε «Βρίσκομαι σε μία πολύ καλή ομάδα σε ένα καταπληκτικό μέρος και χαίρομαι που έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μέρα με τη μέρα η ομάδα μου γίνεται όλο και πιο δυνατή. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή μας και έχουμε φανταστικούς οπαδούς που αγαπάνε το βόλεϊ και τον σύλλογο. Νιώθω πολύ καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Η αναμέτρηση με την Αντβέρπ είναι προ των πυλών και ο Ματέο Πάρις  μίλησε για την πρόκληση της ανατροπής και πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας λέγοντας «Είναι άλλη μία μεγάλη μάχη. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους. Πιστεύουμε όλοι πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε με 3-0 ή 3-1 σετ και μετά να πάμε για πρόκριση στο “χρυσό” σετ.

Πρέπει να οργανώσουμε το παιχνίδι μας και την σκέψη μας και να έχουμε πίστη στη δύναμη της ομάδας. Εάν αυτά τα τρία πράγματα τα κάνουμε σωστά θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Και στον πρώτο αγώνα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από ένα σετ. Φυσικά ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Μας δίνει κουράγιο και δύναμη».