Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πάρις: «Της μόδας η έλλειψη χρημάτων»

Πάρις: «Της μόδας η έλλειψη χρημάτων»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρώην πασαδόρος, της ΜΕΝΤ, Ματέο Πάρις, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έφυγε από την ομάδα λόγω των οικονομικών θεμάτων που ταλανίζουν τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ιταλός πασαδόρος, μέσω της σελίδας του στο Facebook ανακοίνωσε επίσημα το λόγο που δεν επέστρεψε από την Ιταλία και δεν θα συνεχίσει στη ΜΕΝΤ: “Τελείωσε μία πανέμορφη περιπέτεια! Μία περιπέτεια διάρκειας 3,5 μηνών, μέσω της οποίας ωρίμασα περισσότερο, γνώρισα νέες γλώσσες, φανταστικούς ανθρώπους, εξαιρετικά μέρη τα οποία θα κουβαλώ πάντα μαζί μου. Τελείωσε εξαιτίας κάτι που αυτές τις μέρες είναι της μόδας η έλλειψη χρημάτων. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα, αλλά έπρεπε να πω κάποια στιγμή “φτάνει”! Πρόκειται για ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζω τα τελευταία 4 χρόνια, όπου ακόμη μου οφείλουνται λεφτά από την τελευταία χρονιά που αγωνίστηκα σε ομάδα της Β1 Ιταλίας, για τα οποία σωπαίνω.

Ωστόσο η συνεργασία μου με τη ΜΕΝΤ, τελείωσε χωρίς καμία διαμάχη, χάρις στους φανταστικούς συντρόφους μου με τους οποίους μοιράστηκαμε χαρές, όπως ο τίτλος του MVP της αγωνιστικής που κέρδισα για 7 ημέρες! Και χάρις επίσης σε όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, που με έκανα να νιώθω σημαντικός και ξεχωριστός από την πρώτη κιόλας ημέρα. Εύχομαι καλή επιτυχία λοιπόν στους συμπαίκτες μου και φιλιά σε όλους”.