Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρίζι : «Ζητώ συγγνώμη για την ήττα»

Παρίζι : «Ζητώ συγγνώμη για την ήττα»

Στην έλλειψη αυτοπεποίθησης μετά το δεύτερο σετ στάθηκε μετά τον χαμένο τελικό ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι, που ζήτησε δημόσια συγνώμη για την απώλεια του πρωταθλήματος και παράλληλα ευχαρίστησε τις αθλήτριες, την διοίκηση και τους συνεργάτες τους για τους 6 μήνες που ήταν στην ομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλο Παρίζι δήλωσε μετά τον πέμπτο τελικό της Volley League γυναικών «Ίσως αν καταφέρναμε να πάρουμε το δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Συγχαρητήρια στο Παναθηναϊκό για τη κατάκτηση του τίτλου. Γνωρίζω πως ο κόσμος μας στεναχωρήθηκε όπως και εμείς. Ήταν περίπλοκος ο αγώνας. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ αν και είχαμε μεγάλη διαφορά μείωσε τη διαφορά αλλά το κατακτήσαμε, όμως κάτι συνέβη σε μας. Παίζαμε στην έδρα μας και οι επιλογές ήταν δύο. Είτε θα παίζαμε στο 100% και θα ήμασταν σε υψηλό επίπεδο είτε θα δυσκολευόμασταν. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το δεύτερο σετ, αλλά αφού το χάσαμε, σταματήσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έπεσε η αυτοπεποίθησή μας και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Ζητώ συγγνώμη για την ήττα γιατί ήθελα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο, τις αθλήτριες, τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση για αυτούς τους έξι μήνες».

Χριστοδούλου : «Όσο δύσκολη κι αν είναι η σημερινή μέρα, η επόμενη μέρα είναι πιο σημαντική».

Απο την άλλη πλευρά η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό υπογραμμίζοντας «Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη βραδιά, μια βραδιά που δεν είμαστε συνηθισμένοι. Όλα αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό… Πρέπει να αναγεννηθούμε από τις… στάχτες μας, ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας και μας στήριξε ως την τελευταία στιγμή. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, θα καταφέρει να επιστρέψει και να αφήσει τη χρονιά πίσω του. Προηγηθήκαμε, μετά κάναμε κάποια λάθη, το παλέψαμε ως το τέλος, όμως δεν τα καταφέραμε. Φτάσαμε στην πηγή, αλλά δυστυχώς, δεν ήπιαμε νερό. Όσο δύσκολη κι αν είναι η σημερινή μέρα, η επόμενη μέρα είναι πιο σημαντική».