Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρουσίαση για πιο… ψηλά!

Παρουσίαση για πιο… ψηλά!

Το βράδυ της Δευτέρας (13/10) ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη φετινή αγωνιστική φανέλα του γυναικείου τμήματος του Συλλόγου στο Jonah’s Café Wine Bar. Η δίψα για διάκριση στο ιστορικό τμήμα του Ερασιτέχνη υπάρχει και αυτό που απομένει είναι η αποτύπωσή της στο τάραφλεξ!

Καρανάσος: «Παθιασμένες όλη τη χρονιά»

Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Γιώργος Καρανάσος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση και στον χαιρετισμό του τόνισε: «Έχουμε μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα για αυτή τη σεζόν. Δεδομένου ότι πέρσι καταλάβαμε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα, φέτος οι βλέψεις είναι πολύ υψηλές. Αυτό δεν το λέω για να αγχώσω και να βάλω βάρος στους ώμους των κοριτσιών, το λέω για να πεισμώσουν και να είναι παθιασμένες όλη τη χρονιά για να καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Λάζος: «Ο κόσμος, το όπλο μας»

Αμέσως μετά, ο υπεύθυνος τμήματος, Νίκος Λάζος ευχαρίστησε παλιές και νέες αθλήτριες που πίστεψαν στο φετινό αγωνιστικό πλάνο, λέγοντας: «Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες. Να ευχαριστήσω θερμά τις κοπέλες που έμειναν και φέτος στην ομάδα καθώς και όλα τα κορίτσια τα οποία ακολούθησαν το φετινό μας πλάνο και ήρθαν στην ομάδα. Να ευχαριστήσουμε το Jonah’s για τη σημερινή εκδήλωση, αποτελεί και χορηγό του τμήματος.Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει την Κυψέλη γιατί είναι το όπλο μας».

Ρούσης: «Πιο υψηλοί οι στόχοι φέτος»

Ο προπονητής, Γιώργος Ρούσης με τη δική του σειρά τόνισε: «Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το Πρωτάθλημα. Ξεκινάει σήμερα με τη παρουσίαση της νέας φανέλας μας. Αρχικά θέλω να πω ευχαριστώ στη διοίκηση και στους χορηγούς μας που θα καταφέρουν και φέτος να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Οι στόχοι σαφώς είναι πιο υψηλοί φέτος αλλά πάντα όλα επιτυγχάνονται μέσα από καλή και σωστή δουλειά. Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας να μας ενισχύουν σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε να μας πιέσουν για να κάνουμε το κάτι παραπάνω φέτος».

Τσίμα: «Πάμε για κάτι καλύτερο»

Η αρχηγός, Ζένια Τσίμα έδωσε το έναυσμα: «Σε λίγες μέρες αρχίζει το Πρωτάθλημα. Ελπίζω να είμαστε γερές, δυνατές, να έχουμε υγεία, να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και περιμένουμε πως και πώς να ξεκινήσουν οι αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τους χορηγούς, όλους τους ανθρώπους που δεν φαίνονται αλλά βοηθούν πάρα πολύ την ομάδα και να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους οπαδούς που ξέρω ότι και φέτος θα μας στηρίξουν. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Πάμε δυνατά, είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και πάμε για κάτι καλύτερο».

Ρόγκα: «Όλα θα φανούν στο γήπεδο»

Το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού, Πέννυ Ρόγκα στάθηκε στο καλό κλίμα πο υπάρχει στην ομάδα και σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία, διάθεση και πιστεύω ότι όλα θα φανούν στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμες για το κάτι παραπάνω, θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, και αυτούς που φαίνονται και αυτούς που δεν φαίνονται και τον κόσμο που τον θέλουμε στο πλευρό μας γιατί είναι ο έβδομος παίκτης ή μάλλον ο όγδοος παίκτης (γέλια)»!