ΔΙΕΘΝΗ

Πάσα πολλών «καρατίων»

Πάσα πολλών «καρατίων»

Μπορεί ο Κουβανός Χαβιέ Χιμένες να μην έχει… ξεδιπλώσει ακόμη στα γήπεδα της Volleyleague τις πτυχές του ταλέντου δείχνοντας την πραγματική του αξία, ωστόσο στη γειτονική Ιταλία, ο συμπατριώτης του Ρειντέλ Ιερεσουέλο διαπρέπει με τα χρώματα της 7ης στο καμπιονάτο Exprivia Neldiritto Molfetta.

Ο συμπαίκτης άσου του ΠΑΟΚ και πασαδόρος στην Εθνική ομάδα, Ρέιντελ Ιερεσουέλο Αγκίρες, στην παρθενική του εμπειρία στην Serie A “λάμπει” σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, έχοντας αφήσει μάλιστα πίσω του στις στατιστικές κατηγορίες, κάποια από τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος, όπως τον Βραζιλιάνο, Μπρούνο, τον Ιταλό Βερμίλιο, τον συμπαίκτη του Τζιουμάκα, Αργεντλινο Ντε Τσέκο, τον Πολωνό Ζιγκάντλο και άλλους.

«Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την Exprivia Neldiritto Molfetta στη Serie A, ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος όμως με την απόδοσή μου. Ήρθα πρώτη φορά φέτος στην Ιταλία, ένα τόπο που κάθε παίκτης ονειρεύεται να αγωνιστεί. Εδώ παίζουν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, και αυτό είναι ενθαρρυντικό, απαιτεί από εμάς να δίνουμε πάντα το καλύτερό στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι» τόνισε ο 28χρονος Hierrezuelo, που έχει τις καλύτερες μνήμες από την Ιταλία, όπου το 2010 αναδείχθηκε δευτεραθλητής κόσμου.