A2

Πάσα στην κοινωνία,πόντο στην ανθρωπιά δίνει η ΕΑΠ

Πάσα στην κοινωνία,πόντο στην ανθρωπιά δίνει η ΕΑΠ

Με σύνθημα«Δίνουμε Πάσα στην Κοινωνία, Πόντο στην Ανθρωπιά», η Ε.Α.Π διοργανώνει μια σπουδαία κοινωνική εκδήλωση, το Σάββατο 2/4.  Η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τη ΜΚΟ του Φωτεινού Αστεριού, αύριο και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο, έχει προγραμματίσει εκδήλωση με παράσταση «Καραγκιόζη» μαζί με την παράλληλη συλλογή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες της περιοχής.

Μάλιστα ο σύλλογος της Πάτρας επισημαίνει με ανακοίνωση του για την κοινωνική δράση που έχει αναλάβει:

«Ο σύλλογός μας θεωρεί ότι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι που έχει να κάνει με την επαφή των παιδιών μας με τις αθλητικές δραστηριότητες, θα πρέπει να ενισχυθεί ο ρόλος της Αλληλεγγύης σε οικογένειες που δοκιμάζονται σήμερα εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας, μεταδίδοντας  έτσι το μήνυμα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Με μοναδικό «εισιτήριο» τα συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής,  καλούμε να παρευρεθούν όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας ανεξαρτήτου αθλήματος, γονείς και φίλοι της Ε.Α.Π., στηρίζοντας τις ανάγκες και τις δράσεις που πραγματοποιεί το ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ προς τις άπορες οικογένειες της περιοχής μας.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή τη προσπάθεια, δίνοντας ο καθένας μας τον καλύτερο εαυτό του και αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο Αθλητισμός αποτελεί αναπόστατο κομμάτι της κοινωνίας συνδεδεμένος με κοινωνικές δράσεις.

Με όχημα τη χαρά μέσα από τον Αθλητισμό και το Θέατρο Σκιών, παρακινούμε τον καθένα μας μέσα από το υστέρημά του να συμβάλλει στην ενίσχυση των συμπολιτών μας.

Με ένα πακέτο μακαρόνια, ένα κουτί γάλα, κ.α., δίνουμε το μήνυμα ότι η κοινωνία αντιστέκεται στη πολύπλευρη κρίση και υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στη ζωή όλων των συνανθρώπων μας, πολύ περισσότερο των παιδιών.»

                                                                Εκ του Δ.Σ.     

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...