ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΑΠ: «Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι αθλητές»

ΠΑΣΑΠ: «Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι αθλητές»

Μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook, ο ΠΑΣΑΠ έδωσε συγχαρητήρια για το ανταγωνιστικό και όμορφο θέαμα του ντέρμπι αιωνίων, θέλοντας να ρίξει τους τόνους και υπογραμμίζοντας ότι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι αθλητές!

Αναλυτικά το ποστάρισμα του ΠΑΣΑΠ:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για το όμορφο θέαμα στο χθεσινό μεταξύ τους αγώνα, σε ένα ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά, με ανεβασμένο επίπεδο κι αμφίρροπη έκβαση, το οποίο παρακολουθήσαμε μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα της ΕΡΤ, η οποία έδωσε την ευκαιρία στον φίλαθλο κόσμο να το απολαύσει. Τέτοια ματς υψηλού επιπέδου που πρωταγωνιστούν Έλληνες προσελκύουν παιδιά στο χώρο του αθλήματός μας που τόσο χρειαζόμαστε.

Ανεξαρτήτως λαθών, διαιτητικών και μη (γιατί όλοι είναι άνθρωποι, παίκτες, προπονητές, διαιτητές), είμαστε χαρούμενοι για την ποιότητα του θεάματος που αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση κι αισιόδοξοι για την πορεία του φετινού ανταγωνιστικού πρωταθλήματος αλλά και τη διαφαινόμενη ανάκαμψη του ελληνικού βόλεϊ, όπου πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι αθλητές”!