ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΑΠ : Χάρισε ζωή και χαμόγελα στην Πετρούπολη

ΠΑΣΑΠ : Χάρισε ζωή και χαμόγελα στην Πετρούπολη

Με σύνθημα το «Χάρισε Ζωή» και με πολλά χαμόγελα ο ΠΑΣΑΠ, στο περιθώριο του πρόσφατου φιλικού αγώνα των All Stars Volley των Εθνικών μας ομάδων Ανδρών – Γυναικών στην Πετρούπολη, φρόντισε να ενημερώσει τους φιλάθλους για την καταπολέμηση της λευχαιμίας με την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών…

Την ευκαιρία να διαδώσει τον εθελοντισμό για τους δότες μυελού των οστών και να σταθεί δίπλα στο πολύτιμο έργο του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – Χάρισε Ζωή, είχε για μια ακόμη φορά ο ΠΑΣΑΠ.

Μέλη του ΠΑΣΑΠ, διαιτητές, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Πετρούπολη και την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΓΣ Πετρούπολης για τις Εθνικές μας ομάδες έγιναν δότες μυελού των οστών χαρίζοντας ζωή και χαμόγελα…

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (13/05) ο φιλικός αγώνας “All Stars Volley” στο κλειστό “Νίκος Παξιμαδάς” στην Πετρούπολη.

Οι Εθνικές Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών συνάντησαν τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του παρελθόντος και με την συμβολή του ΓΣ Πετρούπολης χάρισαν στο κοινό όμορφες και αν μη τι άλλο ιστορικές εικόνες.

Η σημαντικότερη αποστολή όμως του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο ο κόσμος είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, ήταν άλλος, καθώς εστάλη ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν. Διεθνείς αθλητές, διεθνείς διαιτητές καθώς και πλήθος φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες ενημερώθηκαν για το έργο του “Χάρισε Ζωή” για την ενημέρωση και την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Απλά με ένα δείγμα σάλιου, προστέθηκαν στη λίστα των εθελοντών δοτών αρκετοί ακόμη άνθρωποι, οι οποίοι είναι πιθανό κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσουν να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή.

XARISE_ZOI_PELEKOUDAS_PASAP