Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΣΑΠ : «Εφαρμογή Υγειονομικών πρωτοκόλλων και συμβολαίων»

ΠΑΣΑΠ : «Εφαρμογή Υγειονομικών πρωτοκόλλων και συμβολαίων»

Θετικοί στην επανέναρξη της Volleyleague αρκεί αυτή να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα όσα ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα επιβεβαιώνεται από ελέγχους αρμοδίων κλιμακίων του ΕΟΔΥ, δηλώνουν τα μέλη του ΠΑΣΑΠ και με ανακοίνωσή τους τονίζουν πως αυτονόητο είναι να τηρηθούν στο ακέραιο και οι συμφωνίες των αθλητών με τις ομάδες τους.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά και τα οικονομικά θέματα (συμβόλαια, ασφάλειες) αποτέλεσαν εκ νέου αντικείμενο συζήτησης στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν οι αρχηγοί των ομάδων της Volleyleague,  με τον ΠΑΣΑΠ να ανακοινώνει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες αρκεί τα πάντα να γίνουν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου και του… ΕΟΔΥ. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ 

Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Volleyleague ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στη δράση και την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο αποτελεί κοινή επιθυμία όλων των αθλητών αλλά και των υγιών φιλάθλων.

Παρά το ρίσκο για την υγεία τους, οι αθλητές τάσσονται υπέρ της έκβασης των αποτελεσμάτων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όσον αφορά τόσο στις προπονήσεις όσο και στην τέλεση των αγώνων, κάτι το οποίο θα επιβεβαιώνεται και από τον έλεγχο του αρμόδιου κλιμακίου του ΕΟΔΥ με το οποίο βρισκόμαστε σε επαφή.

Παράλληλα, είναι αυτονόητο ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο σύνολό του, θα τηρηθούν στο ακέραιο οι συμφωνίες που έχουν συνάψει οι ομάδες με τους αθλητές τους.