ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΑΠ: Τιμητική πλακέτα και «ευχαριστώ» στον Πανταλέοντα

ΠΑΣΑΠ: Τιμητική πλακέτα και «ευχαριστώ» στον Πανταλέοντα

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου, ο ΠΑΣΑΠ βράβευσε τον αρχηγό των ‘πρασίνων’ Σωτήρη Πανταλέοντα, στην τελευταία αναμέτρηση της καριέρας του, για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ

Το Δελτίο Τύπου του ΠΑΣΑΠ αναφέρει:

Ένα ταξίδι ενός τεράστιου αθλητή έφτασε σήμερα στο τέλος του. Ο Σωτήρης Πανταλέων, η ζωντανή ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, αποσύρεται κι επίσημα από την ενεργό δράση μετά από 25 χρόνια μεγάλης καριέρας. Ένας Ολυμπιονίκης που μεγάλωσε γενιές και γενιές κι ενέπνευσε εκατοντάδες παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα, με σπουδαιότερη παρακαταθήκη του την ανιδιοτελή αγάπη για το βόλεϊ και το ήθος του μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο ΠΑΣΑΠ βράβευσε σήμερα τον σπουδαίο Σωτήρη Πανταλέων στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Στις 14 Απριλίου, το θρυλικό νούμερο 14 παρέλαβε από τα χέρια του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου, Γιάννη Αχιλλεόπουλο, τιμητική πλακέτα, που αποτελεί το ελάχιστο “ευχαριστώ” για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ.

Του ευχόμαστε να έχει κάθε επιτυχία κι ευτυχία στη συνέχεια της ζωής του και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημά μας με το ίδιο πάθος. Προσωπικότητες όπως ο Σωτήρης Πανταλέων είναι υπερπολύτιμες για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.