ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΑΠ : «Τροποποίηση της προκήρυξης για μεταγραφές των παικτών του Ηρακλή»

ΠΑΣΑΠ : «Τροποποίηση της προκήρυξης για μεταγραφές των παικτών του Ηρακλή»

Την τροποποίηση της προκήρυξης της φετινής Volleyleague από την ΕΣΑΠ προκειμένου οι παίκτες του Ηρακλή  να καταφέρουν να βρούνε ομάδες ζήτησε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ. 

Το θέμα των παικτών του Ηρακλή που μένουν “εγκλωβισμένοι” μετά τις τελευταίες εξελίξεις απασχόλησε τον ΠΑΣΑΠ που με ανακοίνωσή του ζήτησε από την ΕΣΑΠ.

Η πρόταση του ΠΑΣΑΠ προς την ΕΣΑΠ είναι η τροποποίηση της προκήρυξης της Volleyleague που θα δίνει την ευκαιρία στους αθλητές να βρούνε νέα ομάδα και να μην μείνουν εκτός πρωταθλήματος έως την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ

Μετά την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Volleyleague, ο ΠΑΣΑΠ, με άμεση έγγραφη παρέμβασή του προς την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ, ζήτησε να υπάρξει τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, ώστε να δοθεί σε όλους τους αθλητές του Ηρακλή η δυνατότητα της μεταγραφής τους σε άλλες ομάδες.

Αναμένουμε οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και της ευθύνης που τους αναλογεί και είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν άμεσα και υπεύθυνα.

Ο ΠΑΣΑΠ παραμένει σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των αθλητών, τα συμφέροντα των οποίων θα συνεχίσει να προασπίζει με συνέπεια.