Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πάσχα με άδειες τσέπες

Πάσχα με άδειες τσέπες

Με άδειες τσέπες αναμένεται να κάνουν Πάσχα οι παίκτες του Άρη καθώς για μια ακόμη φορά τα λόγια και οι δεσμεύσεις έμειναν στα λόγια χωρίς να πληρωθεί κανείς από τους αθλητές πριν την άδεια των εορτών.

Τα χρήματα που είχαν υποσχεθεί από την διοίκηση ότι θα μαζευόταν στο παιχνίδι ποδοσφαίρου του Άρη με τον Πανσερραϊκό δεν ήταν αυτά που πολύ θα προσδοκούσαν στην Μίκρα.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης μπορεί να ήταν πάνω από 10.000, ωστόσο το ποσό που μαζεύτηκε από την οικονομική ενίσχυση ήταν μικρό και δόθηκε στο προπονητικό τιμ που είχε μείνει αρκετά πίσω στις πληρωμές που έγιναν τις προηγούμενες φορές.

Έτσι παρά το γεγονός πως οι παίκτες ανταποκρίθηκαν μέχρι τέλους στις υποχρεώσεις τους και έσωσαν την ομάδα, έμειναν για μια ακόμη φορά απλήρωτοι και πλέον είναι άγνωστο το πότε και αν πληρωθούνε.

Οι όποιες εξελίξεις υπάρξουν στο «κιτρινόμαυρο» τμήμα αναμένεται να υπάρξουν μετά την Μεγάλη εβδομάδα όταν και οι παίκτες επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά την άδεια του Πάσχα.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...